Siirry sisältöön

TYÖHYVINVOINTIA MÄNTSÄLÄSSÄ

Mäntsälän Yrityskehitys käynnistää työhyvinvointiprojektin mäntsäläläisille pienyrityksille. Työministeriö on myöntänyt Työelämän kehittämisohjelmasta lähes 200 000 euron rahoituksen. Mukaan kolmivuotiseen projektiin on lähdössä 31 mäntsäläläistä yritystä.

Keskeistä projektissa on yritysten työterveyshuollon kehittäminen. Mäntsälän Yrityskehitys ja työterveyshuollon palveluntarjoajat toimivat projektissa tiiviissä yhteistyössä. Yrityksen ongelmatilanteisiin pyritään etsimään ratkaisu työhyvinvoinnin asiantuntijan johdolla. Yrityksen markkinointi, laatujärjestelmät, henkilöstöasiat, sukupolvenvaihdos tai yritystoiminnan myynti ja työterveyshuoltoasiat monien muiden lisäksi nivoutuvat käytännössä yhteen – ratkaisu yrittäjän työssä jaksamiseen saattaa löytyä vaikkapa markkinointiongelmien ratkaisemisesta.

- Työterveyshuolto on tärkeä kilpailutekijä yrityksille. Sen avulla yritys voi pitää kiinni osaajista ja hankkia uusia voimia, kertoo työhyvinvointihankkeen projektisuunnitelman laatimisesta vastannut Sanna Haakana Mäntsälän Yrityskehityksestä.

Hankkeeseen osallistuvat yritykset valittiin keväällä 2004 mäntsäläläisten yritysten kehittämiskartoitukseen vastanneista yrityksistä. - Olemme iloisia täällä Yrityskehityksessä, että peräti 41 yritystä oli kiinnostunut yrittäjän oman työ- ja toimintakyvyn kehittämisestä. Mukaan projektiin mahtuu alkuvaiheessa 31 mäntsäläläistä pk-yritystä, jatkaa Haakana.

Syksyllä alkavan projektin koordinaattorina toimii työterveyshoitaja Monica Sulopuisto Mäntsälän terveyskeskuksen työterveyshuollosta. Muita yhteistyökumppaneita Yrityskehityksen lisäksi ovat Työterveyslaitos, Porvoon Seudun Uusyrityskeskus sekä Fennia vakuutusryhmä.

Lisätietoja projektista: toimistosihteeri Sanna Haakana, Mäntsälän Yrityskehitys Oy, p. 019-6890369 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.