Siirry sisältöön

Mäntsälässä toimiva Perustava Oy ostaa suunnittelutoimisto URC:n liiketoiminnan

Mäntsälässä toimiva Perustava Oy  ostaa suunnittelutoimisto URC:n liiketoiminnan

-         Vahva kumppanuus saa luontevan jatkon:

Suomen suurin paikalla valettavia betoniperustuksia urakoiva Perustava Oy ostaa Espoossa, Joensuussa sekä Seinäjoella toimivan suunnittelutoimisto Uudenmaan-Rakennus-Center Oy, URC:n perustus- ja päärakennesuunnittelun liiketoiminnan. URC:n työntekijät siirtyvät aiempi omistaja-yrittäjä Antti Niinikoski mukaan lukien Perustava Oy:n palvelukseen 1.9.2017 alkaen.

- URC:n ja Perustavan välinen yhteistyö on ollut erittäin tiivistä jo lähes kahdeksan vuoden ajan.

Kustannusoptimoidusta, tuotantomenetelmät ja rakentamisolosuhteet huomioivasta perustusten rakennesuunnittelusta on kehittynyt vuosien saatossa yhä tärkeämpi osa itse perustustoimitusta, joten tämä voidaan ajatella luonnollisena jatkumona jo tehdylle kehitystyölle. Palvelemme jatkossa asiakkaitamme yhdessä entistäkin kokonaisvaltaisemmin ja paremmin. Asiakas siinä voittaa eniten kun suunnittelu on kytketty urakointiin, toteaa Perustava Oy:n toimitusjohtaja Markku Nenonen.

- Erityisesti pientalorakentamisen toimialalla johtavien suunnittelu- ja toteutusorganisaatioiden aito yhdistyminen on valtava voimavara ja antaa meille mahdollisuudet keskittyä suunnitteluprosessien kehittämiseen ja laadukkaiden rakennesuunnitelmien tuottamiseen kaikille rakentaville asiakkaille. Perustavan vahva brandi ja kymmenen vuoden kasvutarina ovat vakuuttaneet tuhannet asiakkaat ja myös meidät, sanoo 20 vuotta rakennesuunnittelijana toiminut Antti Niinikoski, joka aloittaa nyt Perustava Oy:n suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaavana teknisenä johtajana.

Perustava Oy:n toiminta on valtakunnallista. Yhtiön liikevaihto vuoden 2016 lopussa päättyneellä tilikaudella oli 17,4 miljoona euroa ja kuluvana vuonnakin kasvu on ollut yli 40 % luokkaa. Yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 121 henkilöä, joista kymmenkunta suunnittelijoina.

Perustava Oy toimii Mäntsälässä Veturin yritysalueella.

Lähde: Perustava Oy:n lehdistötiedote.