18 semifinalistia vuoden 2011 Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa – Mäntsälä mukana

Kuudennen kerran järjestettävän Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun parhaimmisto on valittu. Yhteensä 36 kilpailutyötä on mukana kilpailussa, jonka voittajat julkistetaan Piiri 2011 -tapahtumassa Oulussa 24. toukokuuta. Kilpailussa palkitaan parhaat työt neljässä sarjassa yhteensä 100 000 euron arvoisilla markkinointikampanjoilla.

Kilpailukyky-, matkailu- ja vuoden markkinointituote -sarjojen shortlistalle on kullekin valittu viisi tai kuusi työtä. Rekrytointisarjan shortlistalle valittiin kaksi työtä. Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointiosaamista kunta-alalla nostamalla esille kunta- ja seutumarkkinoinnin hyviä käytäntöjä eli esimerkillistä ja tuloksellista markkinointia.

Voittajille palkintoja 100 000 euron arvosta

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailujen kunkin sarjan voittaja saa palkinnoksi Suomen mestarin arvon, kunniakirjan ja julkisuutta. Mäntsälän Yrityskehitys ja Mäntsälän kunta kilpailevat tänä vuonna kilpailukykysarjassa Mäntsälän tv-mainoksilla.

Tuomaristo jakaa yhteensä 100 000 euron arvosta kampanjapalkintoja sarjojen voittajille. Kampanjat toteutetaan kilpailun yhteistyöyritysten kanssa.

Kilpailukykysarjassa palkitaan markkinointia, jonka tavoitteena on seudun tai kunnan kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden kehittäminen ja muutosprosessien tukeminen.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailut 2011 shortlistat

Kilpailukykysarjan top 5 aakkosjärjestyksessä

Forssan Seudun Kehittämiskeskus Oy
Järkivihreä Forssan seutu – vihreämmän liiketoiminnan puolesta

Länsi-Turunmaan kaupunki
Bertel Nauvolainen – Bertel Nagubo

Mäntsälän Yrityskehitys Oy / Mäntsälän kunta
Mäntsälän TV-mainokset

Rauman kaupunki
Nyt tuunataan Raumaa!

Vaasan kaupunki
Energiset aallot – Vaasan uusi ilme

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun järjestävät kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Seudulliset kehittämisyhteisöt SEKES ry sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry. Se on osa Piiri-hanketta, joka on avoin ja maksuton yhteistyö- ja kehittämisverkosto kuntien, seutujen ja alueiden markkinointiosaamisen vahvistamiseksi. Piiri-hankkeen yhteistyöyrityksiä ovat Helsingin Sanomat, MTV3, Otavamedia/Suomen Kuvalehti, KL-Kustannus Oy/ Kuntalehti, Finlands kommuntidning ja Place Marketing Oy.