Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n yrityskartta kattaa nyt lähes kaikki mäntsäläläiset yritykset

Mäntsälän Yrityskehityksen (MYK) isännöimästä yrityskartasta löytyy nyt kaikki yritykset, jotka ovat ilmoittaneet käyntiosoitteensa MYKin yrityshakemistoon. MYK on jo vuosien ajan rakentanut ja ylläpitänyt helppokäyttöistä hakemistoa, jonka palveluominaisuutta lisättiin nyt interaktiivisen kartan avulla.

Uudistus tekee yrityskartasta kattavan, intuitiivisen ja modernin tavan tutustua mäntsäläläisiin yrityksiin. MYKin karttaa käyttämällä kuka tahansa pääsee tarkastelemaan mäntsäläläisten yritysten sijainteja, perustietoja ja joidenkin yrityksen kohdalla laajemman esittelyn. Yritykset ovat voineet halutessaan lisätä kartalle perustietojen lisäksi myös muun muassa videon, logon, pidemmän kuvauksen ja vaikka Facebook-sivujensa uusimmat päivitykset.

Uudistukseen sisältyy myös kätevä hakutoiminto. Kirjoittaessasi karttasovelluksen hakukenttään esimerkiksi ”kampaamo”, niin näet nopeasti, onko lähelläsi kampaamoja.

Jos haluat että yrityksenne näkyisi kartalla, tulee yrityksen perustiedoissa olla näkyvissä käyntiosoite. Mikäli tätä osoitetta ei yrityksesi kohdalla ole, voit pyytää Mäntsälän Yrityskehityksen edustajaa (yhteystiedot tiedotteen lopussa) lisäämään yrityksenne käyntiosoitteen MYKin yrityshakemistoon. Pian tämän jälkeen se myös ilmestyy kartalle.

Jos haluat että yrityksenne kohdalle lisätään multimediamateriaalia, esimerkiksi yrityksenne tarkempi kuvaus, video, logo tai Facebook-sivun päivitykset, niin voit ottaa yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisämateriaalin avulla kohdallanne näkyvä esittely saa lisää ulottuvuutta ja jää paremmin mieleen. Multimediamateriaalin lisäysmaksu on 50 € ja sen laskuttaa Vispal.

Karttaa voi käydä katselemassa osoitteessa: https://www.yrityskehitys.net/yrityshakemisto/tutustu-yrityksiin-karttahaulla

 

Voit lukea kartasta lisää täältä:

https://yrityskartasto.fi/help

 

Yrityksen käyntiosoitteen lisääminen yrityshakemistoon:

Mäntsälän Yrityskehitys

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

050 383 9595

 

Multimediamateriaalin lisääminen:

Vispal Mainostoimisto

Jussi Virta

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 701 8708