Mäntsälän kesän avajaiset 2019

Vuonna 2019 Mäntsälään rantautuu viime vuosina jo suurta suosiota saavuttanut yrittäjyystapahtuma Mäntsälän kesän avajaiset. Tämä tapahtuma on tehty teitä yrittäjiä varten, jotta pääsette verkostoitumaan asiakkaiden ja muiden yrittäjien kanssa. Asiakkaita houkutellaan taas tälläkin kertaa paikalle erilaisilla aktiviteeteillä ja mielenkiintoisilla esityksillä, joten suuri osallistujamäärä on taattu. Jokainen tapahtumaan ilmoittautuja tulee saamaan mahdollisuuden seurata tapahtuman järjestymistä uutiskirjeen avulla. Tämä tapahtuma on niitä ainutlaatuisia tilaisuuksia löytää uusia asiakkaita ja päästä oman alueen asukkaiden tietoisuuteen.

MISSÄ?

Tapahtuma järjestetään seurojentalolla ja sen läheisyydessä. Vieressä oleva parkkipaikka on kokonaan varattu teidän myyntipisteille ja aluetta tullaan jatkamaan Keskuskadulle päin. Keskuskatu itsessään otetaan käyttöön, jos kysyntä ylittää suunnitellut pöytäpaikat. Olemme siis varautuneet ottamaan kaikkia resursseja hyödyntäen mahdollisimman monet mukaan. Pöytäpaikat tulevat jo esikatseltavaksi ilmoittautumislomakkeessa, josta näkee samalla myös tarkan aluerajauksen.

MILLOIN?

Tapahtuma järjestetään 18.5. tai 19.5.2019 klo. 10-19. Tarkka päivämäärä tullaan ilmoittamaan varauslomakkeessa. Tapahtumassa tulee olemaan ohjelmaa sekä lapsille, nuorille, aikuisille että senioreille. Tapahtuma-aikataulut selventyvät varauksen jälkeen tulevista uutiskirjeistä.

MIKSI?

Tapahtumamarkkinointi on tärkeä osa jokaisen yrityksen liiketoimintaa. Se antaa mahdollisuuden vuorovaikutteiseen kohtaamiseen asiakkaitten kanssa. Tapahtumamarkkinoinnille on tärkeä asettaa tavoitteet ja voit miettiä mitä juuri sinä haluat tältä tapahtumalta omalle yrityksellesi? Pisteellä on mahdollisuus järjestää erilaista toimintaa, kunhan asiasta ensimmäiseksi keskustelee tapahtuman järjestäjän kanssa. Pisteen voi pitää myyntiin painottuvana tai se voi olla vain mahdollisuus esitellä yrityksen tuotetta tai tuotteita ja hankkia näin ostajia tulevaisuuteen. Meillä on tarkoituksena saada tapahtumaan mäntsäläisiä, jokaisesta ikäryhmästä, joten olemme mukana tuomassa jokaiselle omaa kohderyhmää paikalle. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus mainostaa tapahtumaa ja näin varmistaa, että he tulevat paikalle, ketkä sinä sinne haluat.

’’ Vain sellainen yritys, joka kykenee luomaan onnistuneen vuoropuhelun asiakkaan ja yrityksen välille, voi luoda menestyvän brändiasiakkuuden. Vahvat asiakkuudet taas perustuvat tunnetason kytkentään eivätkä hintakilpailuun.’’  Riikka Mari Muhonen kirjasta Kohtaamisia kasvokkain.

MITEN OSALLISTUN?

Tapahtumaan osallistuminen tehdään kahdessa osassa. Ensimmäisenä pääsevät pöydät varaamaan viime kerralla mukana olleet yritykset.Heidän ilmoittautumisensa alkaa 10.12.2018 ja heillä on 13.12. klo. 8:00 saakka aikaa varata VIP-asemansa puolesta paikat. Näille yrityksille tulee sähköpostin kautta oma ilmoittautumislomake 9.12.2018 ja ilmoittautuminen alkaa 10.12.2018 klo 8:00. Jos et ehdi ilmoittautumaan tapahtumaan ennen 13.12. klo 8:00, ilmoittaudu tämän ilmoituksen alaosassa olevasta ilmoittautumislomakkeesta.

Muille yrityksille varausmahdollisuus aukeaa 13.12.2018 klo 8:00 ja tämän jälkeen varausjärjestelmä on auki kuukauden. Viimeinen mahdollinen päivä varata pöytä sijoittuu siis päivälle 13.1.2019. Näiden yritysten ilmoittautumislomake löytyy tämän ilmoituksen alaosasta. Ennakkoon tehdyt ilmoittautumiset mitätöidään, joten huomioithan ilmoittautumisen päivämäärän ja kellonajan.

Pöytäpaikat ja paikkatoiveet toteutuvat varausjärjestyksessä. Paikkatoive ei ole kuitenkaan pakollinen, joten jos sinulla ei sellaista ole, voit sen jättää tyhjäksi.

KUKA JÄRJESTÄÄ?

Tikkurila Laurean tradenomi-opiskelijat
Mukana ohjaamassa ja avustamassa:
Mäntsälän Yrityskehitys Oy
Mäntsälän Yrittäjät ry
Mäntsälän Yrittäjänaiset ry

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Paina tästä
 

Ota yhteyttä:

Tapahtuman projektipäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Pöydät ja niiden myynti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Other languages

Hakulomake