Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n yrityskartta palvelee mäntsäläläisiä entistä ehompana

Mäntsälän Yrityskehityksen (MYK) isännöimä yrityskartta on saanut teknisen uudistuksen ja toimii nyt aiempaa tehokkaammin. Kartta on saanut myös kevyen ulkoasu-uudistuksen.

Mäntsälän Yrityskehityksen (MYK) isännöimästä yrityskartasta löytyy kaikki yritykset, jotka ovat ilmoittaneet käyntiosoitteensa MYK:in yrityshakemistoon. MYK on jo vuosien ajan rakentanut ja ylläpitänyt helppokäyttöistä ja kattavaan paikallisten yritysten hakemistoa, jota on jo parin vuoden ajan tehostettu interaktiivisen kartan avulla.

Uudistus tekee kartasta yhä helpomman tavan tutustua mäntsäläläisiin yrityksiin. MYK:n karttaa käyttämällä kuka tahansa pääsee tarkastelemaan mäntsäläläisten yritysten sijainteja, perustietoja ja joidenkin yrityksen kohdalla laajemman esittelyn. Yritykset voivat halutessaan lisäyttää kartalle perustietojen lisäksi myös muun muassa videon, logon, pidemmän kuvauksen ja vaikka Facebook-sivujensa uusimmat päivitykset.

Karttaan sisältyy myös hakutoiminto. Kirjoittaessasi karttasovelluksen hakukenttään esimerkiksi ”kampaamo”, niin näet kätevän listan paikallisista kampaamoista.

Jos haluat että yrityksenne näkyisi kartalla, voit pyytää Mäntsälän Yrityskehityksen edustajaa (yhteystiedot tiedotteen lopussa) lisäämään yrityksenne käyntiosoitteen MYK:in yrityshakemistoon. Pian tämän jälkeen se myös ilmestyy kartalle.

Jos haluat että yrityksenne kohdalle lisätään multimediamateriaalia kuten tarkemman kuvauksen, videon, logon ja Facebook-sivun päivitykset niin sen voi toteuttaa täyttämällä kartastosta löytyvä lomake (avaa kartastossa “tietoja kartasta” ja valitse “yrityksen tietojen päivitys”). Multimedian lisäys vaatii, että yrityksesi on jo yritysrekisterissä. Kaikki ilmoitetut tiedot tarkistetaan ennen julkaisua. 

Karttaa voi käydä katselemassa osoitteessa:https://www.yrityskehitys.net/yrityshakemisto/tutustu-yrityksiin-karttahaulla

Yrityksen käyntiosoitteen lisääminen yrityshakemistoon:

Mäntsälän Yrityskehitys

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.