Haemme Markkinointipäällikköä

Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Sijoittumispalveluja, yritysneuvontaa, sijoittumishankkeita, yritysten kehitystyötä, toimitilasuunnittelua, energiaratkaisuja ja vinkkejä Mäntsälästä.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n - MYK:n tehtävänä on auttaa yrityksiä sijoittumaan Mäntsälään ja kehittää paikallista elinkeinoelämää. Välitämme Mäntsälän kunnan yritystontteja ja teollisuustontteja. MYK pitää myös rekisteriä yksityisestä toimitilatarjonnasta sekä paikallisista yrityksistä. Annamme neuvontaa yrityksen perustamista suunnitteleville ja olemme mukana toiminnassa olevien yritysten kehittämisessä. Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n omistavat Mäntsälän kunta (70 %) ja Nivos Energia Oy (30 %).

Haemme keväällä eläkkeelle siirtyvän markkinointipäällikömme arvokkaan ja menestystä tuoneen työn jatkajaa. Tehtävä avautuu alkuvuonna 2021. Työ on erittäin mielenkiintoista sekä monimuotoista ja vaatii tekijältään itseohjautuvuutta. Mäntsälän alueen paikallistuntemus on eduksi haettaessa tehtävää. Toivomme tehtävään hakijalta monipuolista työkokemusta, ymmärrystä yritystoiminnasta, hyviä tiimityö-, viestintä- ja kommunikointitaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työn onnistuminen edellyttää hyvää kielitaitoa ainakin suomen ja englannin kielellä. Lisäksi muu kielitaito on eduksi tehtävän menestyksellisessä hoidossa.

Markkinointipäällikön tehtävän kuvauksia:

  1. Yritysten sijoittumispalvelut
  2. Viestintä
  3. Markkinointi
  4. Yritysneuvonta
  5. Yhteistyö olemassa olevien yritysten ja yrittäjäyhdistysten kanssa
  6. Tilaisuudet – tapahtumat
  7. Tutkimukset – oppilaitosyhteistyö
  8. Yhteistyö Mäntsälän kunnan ja kunnan omistamien muiden yhtiöiden kanssa

Mäntsälän Yrityskehitys Oy tarjoaa erittäin mielenkiintoisen työn, jossa pääset vaikuttamaan Mäntsälän alueen elinvoimaiseen kasvuun sekä kehittämiseen. Saat tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työtehtävä alkaa alkuvuonna 2021.

Käy tutustumassa Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n sivustoilla toimintamalliimme:

www.yrityskehitys.net

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Kari 0400 493008 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.