HAEMME aktiivista ja kehittämishenkistä toimitusjohtajaa

Mäntsälän Yrityskehitys Oy (MYK) on kunnan ja paikallisen Nivos Oy:n omistama elinkeinoyhtiö. Autamme yrityksiä sijoittumaan Mäntsälään ja kehitämme paikallista elinkeinoelämää.

Vastaat yrityksen liiketoiminnan johtamisesta, tuloksellisuudesta ja kehittämistyöstä muuttuvassa toimintaympäristössä. Toimit aktiivisena tekijänä yhteistyöverkostossa, sen resursseja hyödyntäen.

Odotamme sinulta kansainvälisen myyntityön ja kunnallisen toimintaympäristön tuntemusta sekä kokemusta yrityselämästä että yritysneuvonnasta. Toimiminen hyvässä yhteistyössä kuntakonsernin eri yksiköiden kanssa onnistuu sinulta myös luontevasti. Työ edellyttää erinomaista englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Toivomme sinulta hyviä tiimityö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ja monimuotoisen työn, jossa pääset vaikuttamaan Mäntsälän alueen elinvoiman kasvuun ja kehittämiseen. Saat tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtehtävä alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.4.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
MYKin hallituksen puheenjohtaja Tarmo Mikkola, 0400 559 999 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja
eläkkeelle jäävä toimitusjohtaja Harri Kari, 0400 493 008 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.