pe 17.2. Yrittäjien aamukahvit Mäntsälä | Löytyisikö yrityksesi kehittämiseen tukea?

Yrittäjänä keskityt yrityksesi toimintaan, et tukien pohdintaan. Mäntsälän Yrityskehityksen Yrittäjien aamukahvit -tapahtumassa Seppo Huovila avaa sinulle portin yritystukien maailmaan. Jos olet kysynyt itseltäsi ikinä “Löytyisikö yritykseni kehittämiseen tukea?” tai jos jokin idea on jäänyt toteuttamatta rahan puutteen vuoksi, tule kuuntelemaan Seppoa! Etsitään yhdessä yrityksellesi sopiva kehityspolku.
 
Asiantuntijana toimii Plusmore Oy:n yrityskonsultti Seppo Huovila joka on myös Ely-keskuksen sopimustoimittaja.
 
Bonussisältönä:
Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Tiedätkö, mikä on yrityskummi? Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa ja uusien mahdollisuuksien löytämisessä.

Hilkka Peltoharju Suomen yrityskummeista pitää nopean tietoiskun tästä upeasta mahdollisuudesta käyttää kokenutta yrittää mentorina.

 
Ilmoittauduthan tapahtumaan sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ke 15.2. mennessä tai klikkaamalla OSALLISTUN FB-tapahtumaan. Tarjoamme aamukahvit.
 
Paikka: Heikinkuja 4, kunnantalo | kokoushuone 1-2 2.krs. Muistutus tapahtumasta tulee sähköpostilla sähköpostitse ilmoittautuneille sekä FB-tapahtuman keskusteluun edellisenä päivänä.