Uudet www-sivut

Mäntsälän Yrityskehityksen omat kotisivut ovat avautuneet. Osoitteessa

www.mantsalanyrityskehitys.fi

kerrotaan laajasti ja kattavasti Mäntsälän Yrityskehityksen palveluista. Päähuomio kohdistuu sivuilla kunnassa tarjolla oleviin toimitiloihin. Sivuilla on kätevä tonttipörssi ja vapaat toimitilat palvelu. Tontit ja toimitilat on kiinnitetty työpaikka-alueille. Asiakas voi katsoa läpi koko toimitilatarjonnan Mäntsälässä tai keskittyä vain vaikkapa yhteen työpaikka-alueeseen. Ohjelmassa on käytetty runsaasti karttamateriaalia, jotta kohdentaminen olisi helppoa. Sivuilla on tiedot tonteista, vuokrattavista liike- ja toimitiloista ja myytävistä kohteista.

Käyttäjä voi myös helposti selvittää ketä muita yrittäjiä alueella toimii. Yritysten yhteistoiminta on yhä tärkeämpää ja yritykset jo sijoittautumisvaiheessa miettivät yhteistyökumppaneitaan.

Tavoitteena on ollut myös, että yritysten etsintä olisi helppoa. Yritystä voi etsiä nimen, sijainnin tai palvelukuvauksen kautta. Yritykset avautuvat myös alueittain ja jopa kylittäin. – Asiakkaat kyselevät usein yrityksiä mitä ihmeellisimmillä hakukriteereillä. Nyt meillä on käytössä hyvät sivut, joiden avulla voi joko itse tai meiltä kysymällä saada tietoa kunnassamme toimivista yrityksistämme.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n sivut on toteuttanut Mäntsälän ATK-palvelu Oy.

Lisätietoja:

markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho, p. 019-6890204, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

toimitusjohtaja Pekka Tikka, p. 019-6890365

web-master: Mäntsälän ATK-palvelu Oy, Tuula Tikka, p. 019-6873870.