Siirry sisältöön

Löydä paras mahdollinen tontti tai tila yrityksellesi

Mäntsälästä löytyy useita yritysalueita, joista voit löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan tontin. Palvelussamme voit myös hakea toimitiloja, selata yksityisiä tonttivaihtoehtoja ja jättää ilmoituksen tontista tai toimitilasta.

Hyvä sijainti, helpot yhteydet

Hyvä sijainti ei jätä pulaan millään yrittämisen alueella. Logistisesti loistava sijainti valtaväylien kyljessä mahdollistaa niin tavaroiden kuin ihmistenkin liikkumisen helposti joka suuntaan. Helsinki, Helsinki-Vantaan lentokenttä ja Vuosaaren satama, kaikki noin 40 minuutin ajomatkan päässä. Puolen tunnin sisällä Lahti, Hyvinkää ja Porvoo.

Paitsi sujuvaa logistiikkaa, sijainti voi tuoda myös ilmaista näkyvyyttä, sillä esimerkiksi Linnalan yritysalueen ohitse virtaa 28 000 autoa vuorokaudessa

Mäntsälän yritysalueet kartalla

Klikkaa yritysaluetta johon haluat tutustua.

Mutkaton aloitus – toimivat palvelut ja lupamenettelyt

Tontin hankkiminen on helppoa. Saat kaikki palvelut yhdeltä luukulta helposti ja nopeasti. Lupaamme vastata sinulle 48 tunnin sisällä, on kyseessä sitten sähköliittymästä tai kaukolämpösopimuksesta, veden tai tietoliikenteen ratkaisuista tai kunnan asiantuntijoiden palveluista. Tonttisivustoltamme löydät yritystonttilaskurin, jolla saat selkeän kuvan tontin kokonaiskustannuksista.

Autamme myös muissa sijoittumiseen liittyvissä kysymyksissä. Varaus- ja lupakäsittelyt hoidamme joustavasti ja yrityslähtöisesti. Lupakäsittelyaikamme ovatkin menestyneet hyvin alueellisessa vertailussa. Kiireisille rakentajille on tarjolla esirakennettuja tontteja.

Räätälöityä infraa, luotettavia energia- ja tietoliikenneratkaisuja

Huippuluokan infra-, energia- ja tietoliikenneratkaisut ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Paikallinen toimija Nivos tarjoaa vastuulliset ratkaisut yhdestä paikasta. Saat muun muassa älykkään, kolmesta suunnasta varmennetun 110 kV sähköverkon, vastuullisesti tuotettua kaukolämpöä, nopeat ja luotettavat valokuituyhteydet.

Samasta osoitteesta saat myös laadukkaat vesihuoltopalvelut ja -liittymät, kuten myös tehokkaat ja vastuulliset energiaratkaisut , aurinkopaneelit ja lämpöpumput sekä 24/7-päivystyspalvelun häiriötilanteissa.