Siirry sisältöön

Mäntsälän Yrityskehityksen yritysneuvonnasta uutta virtaa yrittämiseen

Suunnitteletko uutta yritystä? Vai haluatko kehittää jo olemassa olevaa yritystäsi? Tai pohditko liiketoimintasi siirtämistä Mäntsälään? Yhdessä verkostomme kanssa me Mäntsälän Yrityskehityksessä autamme sinua liiketoimintasi kehittämisessä.

Mäntsälän Yrityskehityksen yritysneuvonnasta uutta virtaa yrittämiseeen

Haluamme edistää paikallista elinkeinoelämää, tarkoittipa se sitten aloittelevan yrittäjän tukemista tai olemassa olevan yrityksen kehittämistä, sukupolvenvaihdosta tai myyntiä. Yhtä lailla toteutamme suuria sijoittumishankkeita, mikäli edustamasi yritys etsii uusia, parempia mahdollisuuksia liiketoimintansa kehittämiseen Mäntsälästä.

Yrityksen perustamis- ja kehittämisapu sekä yhteistyöverkosto ovat olleet iso apu aloituksessa.

Pekka Ahola, yrittäjä EnviSafe

Sijoittumispalvelut Mäntsälässä

Mäntsälän Yrityskehitys auttaa sijoittumishankkeissa niin paikallisia, valtakunnallisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Meillä on myös näyttöä menestyksekkäästä yritysten sijoittumispalveluiden järjestämisestä.
Ota asiantuntemuksemme käyttöön, mikäli suunnittelet esimerkiksi datakeskusta, verkkokaupan varastoa, logistiikkakeskusta tai ylipäätään sijoittumista uuteen paikkaan. Mäntsälän logistinen sijainti ja kattavat yrityspalvelut tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet monenlaiselle liiketoiminnalle.

Referenssit

Muun muassa Tokmanni Oy siirsi ensivaiheessa logistiikkakeskuksensa Mäntsälään ja nyt myös heidän pääkonttorinsa on Mäntsälässä. 2022 Tokmanni päätti keskittää varastojaan Mäntsälään. Uuden varastorakennuksen ensimmäinen osa otettiin käyttöön kevättalvella 2023 ja toinen osa valmistunee vuoteen 2024 mennessä.

Mäntsälässä on myös kokemusta datakeskuksen sijoittumisesta paikkakunnalle. Paikallinen monialayritys Nivos rakensi Global DC:n datakeskukseen lämmön talteenottolaitoksen, josta lämpö siirtyi kaukolämpöverkkoon. Näin datakeskuksen tuottama hukkalämpö hyödynnettiin, jolloin kaukolämmön hiilidioksidipäästöt vähenivät.

Neuvonta, verkostot ja koulutus auttavat liiketoiminnan kehittämisessä

Hyödynnä osaamistamme ja verkostojamme yritystoiminnan kehittämisessä. Laajennatko yritystoimintaa tai pohditko kansainvälistymistä? Tuemme myös sukupolvenvaihdoksessa tai mikäli aiot ostaa tai myydä yrityksen. Autamme hahmottamaan toiminnan nykytilanteen ja etsimme yhdessä menetelmät yrityksen kehittämiseen. Kehitysmenetelmiä voivat olla esimerkiksi erilaiset rahoitusvaihtoehdot, koulutus, tuotekehitys tai tutkimukset. Neuvontapalvelu on mäntsäläläisille yrityksille maksutonta.

Yhteistyöverkostostamme löydät ELYn ja Leader-ryhmän rahoituksien asiantuntijoita. Teemme yhteistyötä myös Suomen Yrityskummien kanssa, joten sinun on mahdollista kehittää liiketoimintaasi myös mentoroinnin kautta. Kysy meiltä lisätietoja!

Suunnitteletko kokonaan uuden yritystoiminnan perustamista?

Meiltä saat apua yrittämisen ensimetreillä, kun vasta suunnittelet yritystoimintaa. Hyödynnä kokemustamme ja vältä uuden yrityksen pahimmat sudenkuopat.

Aloittavan yrittäjän palvelut

Yrittäjän neuvontapalvelu auttaa yrittämisen alkutaipaleella yrityksesi koosta riippumatta. Yhdessä voimme laatia liiketoimintasuunnitelman ja siihen liittyviä laskelmia, joita tarvitaan rahoittajien ja viranomaisten kanssa neuvoteltaessa tai starttirahan saamiseen. Ota yhteyttä jo varhaisvaiheessa!

Mäntsälän Yrityskehityksen toimitusjohtaja Juha Leinonen on tietokoneella kuvitteellisessa neuvontatilanteessa asiakkaan kanssa

Liiketoiminnan kehittäminen

Menestyvä yritystoiminta on jatkuvaa reagointia muuttuvaan liiketoimintaympäristöön. Sparraamme niin kasvun kuin kehityksenkin kysymyksissä, koskipa kysymyksesi sitten laajentumista, sukupolvenvaihdosta, yrityksen myyntiä tai ostamista.

Me Mäntsälän Yrityskehityksessä teemme monipuolista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Kauttamme löydät parhaat kumppanit, jos suunnittelet yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen tai rekrytoinnin toteuttamista.

Teemme yhteistyötä markkinoinnissa Helsinki Ring of Industry -verkoston kanssa. Hyödynnämme muun muassa tätä verkostoa, mikäli yritykseltäsi puuttuu jokin osa toimivasta ekosysteemistä, yhteistyökuvioista tai muista resursseista.

Mäntsälässä toimii laaja-alainen työvoiman ja osaamisen kehittäjä Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä KEUDA. Ympäryskunnissa toimii useita ammattikorkeakouluja, jotka ovat valmiita yhteistyöhön. Täältä Mäntsälästä löydät Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen toimipisteen.

Yhdessä elinkeinoelämää tukevien sidosryhmien kanssa kerromme sinun tai työvoimasi kehittymiseen liittyvistä koulutuksista ja järjestämme yrittäjyyttä edistäviä tilaisuuksia ja tapahtumia.
Jos etsit rahoitusvaihtoehtoja tai suunnittelet kehityshankkeita, löydät niihinkin apua meidän kauttamme.

Mykin Juha ja Irina yhteiskuvassa paikallisten ELYn hyväksymien yritysten kehittämisasiantuntijoiden kanssa.

Tontit ja toimitilat

Me Mäntsälän Yrityskehityksessä autamme yritystäsi löytämään sopivan tontin tai toimitilan yrityksellesi. Rekistereissämme on sekä Mäntsälän kunnan että yksityisten tontteja ja toimitiloja. Voit selata tarjontaa tontit ja toimitilat -osiossamme.

Tonttisivustoltamme löydät yritystonttilaskurin, jolla saat selkeän kuvan tontin kokonaiskustannuksista. Kysy myös esirakennetuista tonteista. Meiltä saat nopeat vastaukset muun muassa varauksia ja lupakäsittelyitä sekä sähköä ja kaukolämpöä koskeviin kysymyksiin.

Etätyötilaa tarvitseville kunnasta löytyy Etana etätyötilat. Valoisat ja tilavat toimistohuoneet sekä kokoustila löytyvät aivan ydinkeskustasta, Linja-autoaseman toisesta kerroksesta. Tiloja voivat vuokrata yritykset, yhteisöt sekä yksittäiset henkilöt. Toimistohuoneet on varustettu korkeussäädettävillä pöydillä, toimistotuoleilla sekä neuvottelunurkkauksella. Käytössä on myös yhteinen taukotila ja keittonurkkaus. Verkkoyhteys on saatavilla koko tilassa. Katso lisätietoja kunnan sivuilta.

Kuvassa on harmaa halli rakenteilla. Etualalla on rakennuttajankyltti, jossa näitä Ecotiloja mainostetaan. Kyltin ja hallin välissä on kaivinkone.