Siirry sisältöön

MÄNTSÄLÄN KESKUSTASSA TAPAHTUU…

Mäntsälän Kunta sekä Mäntsälän Yrityskehitys Oy panostavat voimakkaasti kunnan keskustan kehittämiseen. Elokuun alussa valmistuva keskustan remontti lisää viihtyvyyttä, jonka toivotaan toisaalta edistävän yritysten hyvinvointia. Kuntalaisille keskustasta on tarkoitus kehittää viihtyisä ”olohuone” jossa asioidaan luontevasti, mutta myös viihdytään erilaisten tapahtumien merkeissä.

Avajaisjuhlat keskiviikkona 6.8.2003 alkaen kello 18.00

Keskustan valmistumista juhlitaan elokuun alussa, jolloin uusittu keskusta on valmistunut. Keskiviikkoillan ohjelmassa on luvassa virallisia puheita, mutta toisaalta tarjoamme myös ehkäpä hieman yllättävää viihdettä virallisten seremonioiden vastapainoksi. Tv – ohjelma Fakta Hommasta aikanaan tutuksi tulleet hahmot, Hansu ja Pirre viihdyttävät yleisöä stand – up komiikalla ja tuovat näin terveisensä ”Loimaan tikkakerhon naisjaostolta” Luvassa siis tuulipuku huumoria ja kansan huvia riehakkaan naisenergian merkeissä.

Tavoitteena elävä keskusta

Elo – syyskuussa 2003 on luvassa enemmänkin tapahtumia, jotka sijoittuvat uudelle torialueelle, aivan kuntamme keskustaan. Tapahtumat tarjoavat viihdettä ja kaivattua säpinää kuntalaisille, mutta toisaalta toivomme, että paikalliset yrittäjät voisivat lisätä kaupankäyntiään ja hyödyntävät alueella liikkuvien ihmisten ostovoimaa.
Kyseessä on kokeiluluontoinen viiden tapahtuman sarja, mutta jatkossa tapahtumien tuominen keskustaan riippuu nyt kokeilun merkeissä yrittäjien aktiivisuudesta.

Haaste yrityksille

Tällä kertaa Mäntsälän Yrityskehitys Oy toimii tapahtumien taustavoimana, mutta onnistuminen riippuu täysin yrittäjistä itsestään. Haasteena siis on, kuinka kukin yritys hyödyntää tapahtumien avulla alueella liikkuvat ihmiset ?

Onko yrityksillä halua lisätä kassavirtaa ja panostaa markkinointiin sekä palveluun erityisesti tapahtumien yhteydessä ? saammeko poikkeuksellisesti pidettyä liikkeet avoimena normaaliajoista poiketen ?

Kuinka hyödyntää tapahtumat ?

Pidä liikkeesi avoinna tapahtumien aikana ! Markkinoi ja tee erikoistarjouksia ! Suunnittele kilpailuita ! Laita näyteikkunat kuntoon. Tämä kaikki edistää myyntiä ja lisää yrityksen tunnettavuutta. Nyt yhteyttä tukkuliikkeisiin, tavarantoimittajiin ja yhteistyökumppaneihin, heidän avullaan tapahtumat hyödynnetään maksimaalisesti, myös yrityksesi myynnin kasvussa.

Mäntsälän Yrityskehitys Oy markkinoi itse tapahtumia ja houkuttelee siis ihmiset tarjousten luo. Yrittäjien aktiivisuudesta siis riippuu, näkyykö ihmisten liikkuminen kassakoneen kilkatuksena.

Markkinointi - ja suunnittelu apua tarjotaan

Tällä kertaa on poikkeuksellisesti mahdollista tehdä yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Mäntsälän Yrityskehitys Oy tarjoaa apuaan erityisesti palvelulupaus projektiin osallistuville yrityksille, mutta tapahtumien markkinointi – ja mainosmateriaalia voivat hyödyntää kaikki Mäntsäläläiset yritykset.

Tapahtumien tuottaja Funny Productions Oy / Mikko Mäki on myös käytettävissä yritysten markkinoinnin apuna ja erilaisten kilpailuiden suunnittelussa. Myös näyteikkunoiden suunnittelussa voidaan mahdollisesti avustaa, joskin rajoitetuin resurssein. Tarvittaessa yritykset voivat myös tilata erilaisia esiintyjiä suoraan liikkeisiin – houkuttelemaan väkeä ovesta sisään.

Tapahtumien markkinointi

Tapahtumia markkinoidaan mm kotitalouksille jaettavan tapahtumakalenterin avulla, jota tukee ilmoittelu paikallislehdissä ja liikkeisiin jaettavat tapahtumakohtaiset julisteet. Paikallislehtiin tulee lisäksi erillinen tapahtumatarjoukset otsake, jonka yhteyteen yritykset voivat laittaa omia tapahtumatarjouksista kertovia ilmoituksia. Ilmoitusmyynnistä vastaavat lehdet.
Lisäksi tiedotamme tapahtumista keskeisille paikallisradioille ja muille median edustajille.

Jokaiselle jotakin ?

Itse tapahtumat on suunniteltu siten, että on pyritty huomiomaan kaiken ikäiset kuntalaiset. Kaikissa tapahtumissa on esiintyjiä, musiikkia ja vauhtia.
Uu