Siirry sisältöön

Lastenvaatteiden erikoisliike Mäntsälään

LEILA SIVONEN AVAA LASTENVAATTEIDEN ERIKOISLIIKKEEN MÄNTSÄLÄSSÄ

Järvenpäässä toimiva lastenvaatteiden erikoisliike Nunnu on monelle mäntsäläläiselle lapsiperheelle tuttu kauppapaikka. Nyt Nunnun omistaja Leila Sivonen avaa lastenvaatteiden erikoisliikkeen joulukuussa uudessa K-marketissa.

Onko uuden liikkeen nimi Nunnu vai joku muu ratkeaa syksyn aikana. Nimiasia päätetään n syksyn aikana. - Mäntsälään houkuttelivat monet paikkakuntamme asiakkaat, jotka varsinkin lauantaisin kansoittavat Järvenpään kävelykadulla sijaitsevan Nunnun. Mäntsälä on myös kasvava ja vetovoimainen kunta. Uudet liiketilat olivat myös ratkaiseva tekijä, kertoo Leila Sivonen.

– Olen innoissani uusista tiloista ja tulen mielelläni Mäntsälään. Asuntoakin olen jo kunnasta katsellut, sanoo Sivonen. Hän ottaa itse vastuun uudesta liikkeestä. Järvenpäässä jatkaa luotettava myymälänhoitaja. Myös Sivosen omat tyttäret ovat usein apuna.

Leila Sivonen on myynyt lasten vaatteita jo yli 16 vuotta. Kokemusta ja näkemystä on kertynyt. Nunnussa myydään hyviä tuotemerkkejä ja ne tulevat olemaan Mäntsälässäkin kaupan.

- Jokainen paikkakunta on kuitenkin hieman erilainen eli kuuntelen ja katselen asiakkaita, toteaa Sivonen.

Sisävaatetuksessa myyntiin tulee ainakin Fransa, Exit, Lego, Kinder ja Mayoral tuotemerkit. Senttikoot alkavat 50 senttimetristä ja päätyvät 176 senttiin. Nuoret ja pienikokoiset aikuiset ovat myös Nunnun asiakkaita. Sivonen on erikoistunut lasten ja nuorten ulkoiluvaatteisiin. Haalarit ovat aina kotimaisia laatumerkkejä, kuten Reima, Rasavil ja Travalle. Liikkeen avajaisissa ollaan kuitenkin jouluisissa tunnelmissa liikkeellä. Pääpaino joulukuussa on juhlavaatteilla ja pukinkonttiin sopivilla tuotteilla.