Mäntsälän säpinät / School in Disco

Mäntsälän säpinät saa jälleen jatkoa ensi lauantaina 16.8.2003 jolloin Rai-torilla on nuorisolle suunnattua aktiviteettia School in / Pepsi Chart Discon nimeä kantavan tapahtuman merkeissä.

Nuoret ovat hyvinkin kriittisiä ja seuraavat tunnettujen brändien nimeä kantavia tv- ja radio–ohjelmia sekä tapahtumia tarkasti, siksi tapahtumaa on rakennettu yhdessä tiettyjen yhteistyökumppaneiden avulla.

Kohderyhmän hyvin tuntemat brändit antavat tilaisuudelle tiettyä lisäarvoa ja tällä kertaa myös Mäntsälän nuorilla on tilaisuus saada tunnettu ja ympäri suomea kiertävä tapahtuma kotikulmille. Haluamme myös tuoda esille viestiä, että Rai-tori on kaikkien kuntalaisten yhteinen tapahtumapaikka, ilmoittaa Jyrki Teeriaho Mäntsälän Yrityskehitys Oy:stä.

Kello 15 alkavassa tapahtumassa soitetaan DJ:n johdolla viimeisimpiä listahittejä ja kilpailuita, joiden palkintoina yhteistyökumppaneiden tuotteita. Myös joitakin yllätyksiä on suunniteltu nuorison iloksi, kertoo tapahtuman tuottaja Mikko Mäki ohjelmatoimisto Funny Productions Oy:stä. Musiikin lisäksi esittelee myös Mäntsälän nuorisofoorumi toimintaansa. Tilaisuus päättyy noin kello 19.00 ja vanhemmalta väeltä toivotaan suvaitsevaisuutta, jos musiikkimaku sattuu poikkeamaan lauantain tarjonnasta.Rai-torin pysäköintialue suljetaan ajoneuvoilta n. klo 14.00 alkaen, mutta muuten tapahtuman ei pitäisi vaikuttaa normaaliin liikenteeseen.

Lisätietoja:

Mikko Mäki

p. 040 550 3373