Löydä Mäntsälän palvelut kätevästi netistä

Mäntsälän Yrityskehityksen yritysrekisterissä kätevä toimiala- ja vapaakenttähaku

Nyt voi etsiä helposti ja kätevästi yritysten yhteystietoja Mäntsälän Yrityskehityksen yritysrekisteristä www-sivuilta osoitteesta www.mantsalanyrityskehitys.fi.

Vapaaseen hakuun riittää vain yrityksen nimen osa tai jos etsii kotipalveluyritystä, voi kenttää kirjoittaa vain sanan koti. Ohjelma listaa tällöin Mäntsälästä kaikki yritykset, joiden nimessä tai palvelu/tuotekuvauksessa sana koti esiintyy, kertoo markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.

Yrittäjän kannattaa pitää tiedot ajan tasallaYleensä asiakkaat etsivät yrityksiä nimenomaan palvelu- ja tuotekuvauksen avulla. Monella yrittäjillä palvelukuvaus on kuitenkin sama kuin virallinen Tilastokeskuksen toimialaluokka ja siten kovin suppea. Jotta asiakkaat löytäisivät Mäntsälän laajat ja erinomaiset palvelut, tulisi tietojen olla ajan tasalla. Yrittäjien kannattaa käydä tarkistamassa oman yrityksen tiedot internetsivuillamme, jossa ne voi myös itse korjata, sanoo toimistosihteeri Sanna Haakana. Korjauksista voi ilmoittaa myös sähköpostitse
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai puhelimitse (019) 689 0369.