VINKISTÄ JA YRITYSKEHITYKSESTÄ MÄNTSÄLÄAIHEISIA LIIKELAHJOA

Mäntsäläläiset yrittäjät tuskailevat joskus mistä saisi liikelahjoja tai matkamuistoja, jotka kertoisivat paikkakunnastamme. Mäntsälän kunnan palvelupiste Vinkki on jo useamman vuoden myynyt Mäntsälä -aiheisia tavaroita. Suosituimpia ovat olleet Ruususen hunajatilan tuottama kartano- ja junahunaja, Erkki Pitkäsen suunnittelemat ja toteuttamat hirvipinssit sekä Mäntsälä rahakukkaro. Myynnissä on myös Arabia lautasia, Mäntsälä kuvateos, hirvisolmioita ja huiveja sekä t-paitoja.

- Nordenskiöld lautapeliä myydään myös jonkin verran, kertoo Jaana Airismaa palvelupiste Vinkistä. Myynnissä on myös postikortteja Mäntsälästä. - Useimmiten ostajat ovat yksityishenkilöitä. Yrittäjät eivät meitä ole ehkä löytäneet, jatkaa Airismaa.

Mäntsälän Yrityskehitys on ottanut välitysmyyntiin myös osin samoja tuotteita. - Meiltä on mahdollisuus ostaa ”Mäntsälä liikelahjoja” tukuttain ja olemme valmiit antamaan niistä tarjouksen. Aloitamme tätä palvelua, koska yritysvierailuillamme moni yrittäjä on valitellut sopivan paikkakuntakohtaisen liikelahjan puutteesta, kertoo markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho Mäntsälän Yrityskehityksestä.

Työnjako Vinkin ja Yrityskehityksen välillä on selvä – jos ostetaan vain yksi tuote, kannattaa mennä Vinkkiin. Jos tilaus on useammasta kappaleesta, voi tarjouksen kysyä Yrityskehityksestä. Myös ideat uusista liikelahjoista tai matkamuistoista ovat tervetulleita.