YRITTÄJIEN EDUSTUS MATKAILUYHDISTYKSESSÄ LISÄÄNTYI

Herlevi jatkaa puheenjohtajana

Mäntsälä-Pornainen Kulttuurimatkailu ry. valitsi uuden hallituksen keskiviikon kokouksessaan 6.4.2004. Puheenjohtajana jatkaa Erik Herlevi Augur Kalastuspalvelusta. Uusina jäseninä valittiin hallitukseen Mikko Mäki Funny Productionista ja Mia Laurinkoski Kumpumäen ratsastajista.

Hallituksessa jatkavat Antti-Jussi Suonenlahti Hirvihaaran kartanosta, Kaj Holmen Sälinkään kartanoseurasta, Jyrki Teeriaho Mäntsälän kunnasta ja Seija Marttila Pornaisten kunnasta. Mäntsälä-Pornainen oppaat luopuivat hallituspaikastaan ja luovuttivat sen mielellään yrittäjille.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Arja Seppälä (Mäntsälä-Pornainen oppaat), Auli Pitkänen (Mäntsälä-Pornainen oppaat), Björn Fredrikson (Kotojärvi Golf), Päivi Piipponen (Hirvihaaran kartano), Liisa Nikkinen (Sälinkään kartanoseura), Pekka Tika (Mäntsälän Yrityskehitys/Mäntsälän kunta) ja Marianne Lindblad (Pornaisten kunta).

Mäntsälä-Pornainen Kulttuurimatkailu ry. on Mäntsälän ja Pornaisten kuntien alueella toimivien matkailuyrittäjien ja kuntien yhteinen yhdistys, joka vastaa alueen matkailuneuvonnasta ja meneillään olevasta Kulttuurimatkailu ja elämysteollisuusprojektista. Yhdistys ostaa palveluita Kartanomatkoilta ja Vega Adventurelta.

• Varajäsenet lueteltu hallitusjäsenten nimien mukaisessa järjestyksessä eli Arja Seppälä on Erik Herlevin varajäsen jne..