MÄNTSÄLÄN PUUTARHAKONE ON VUODEN PIENKONEKAUPPIAS

Mäntsälän Puutarhakone on valittu valtakunnalliseksi Vuoden pienkonekauppiaaksi. Palkinnon vastaanotti Mäntsälän Puutarhakoneen yrittäjä Tuomo Liuksiala perjantaina (29.10.2004) Jyväskylässä. Palkinnon luovutti S.G. Nieminen Oy:n osaston johtaja Jussi Heikkinen.

- Mäntsälän Puutarhakone sai vuosittain jaettavan S.G. Nieminen Oy:n Vuoden pienkonekauppias palkinnon, koska yritys tunnetaan hyvästä ja ystävällisestä palvelusta ja Tuomo ja Eero Liuksialalla on vankka ammattitaito, kertoo aluepäällikkö Antti Vepsäläinen S.G. Nieminen Oy:stä. - Pienkonekauppa ei ole tavallista vähittäiskauppaa. Siinä tulee hallita tekninen osaaminen, huolto ja takuuasiat. Mäntsälän Puutarhakone osaa hoitaa kokonaisuuden tyylikkäästi. Myös koneiden myynti on kasvanut merkittävästi Mäntsälässä, jatkaa Vepsäläinen.

Mäntsälän Puutarhakone toimii Mäntsälässä vanhassa Apposen kenkätehtaan kiinteistössä, mutta on rakentamassa uusia nykyaikaisia toimitiloja Mäntsälän Portin alueelle. Muutto Maisalantielle Mäntsälän Portiin tapahtuu jo joulukuussa. Uudet toimitilat mahdollistavat myös konekaupan kasvattamisen lisäksi taimimyynnin, joka on Mäntsälän Puutarhakoneen uusi aluevaltaus.