Mäntsälään avataan uusi puutarhamyymälä

Mäntsälässä avataan
uusi puutarhamyymälä - Sananjalka ja Mäntsälän Puutarhakone yhteistyössä

Puutarha-alan uusi erikoismyymälä avataan Mäntsälässä helmikuun lopussa. Mäntsälän Puutarhakone Oy:n ja uuden perusteilla olevan yrityksen, Puutarhakeskus Sananjalka Oy:n, edustajat ovat allekirjoittaneet yrityskauppasopimuksen, jossa puutarha-alan tarvikkeiden, siementen, mullan ja lannoitteiden myynti siirtyy Puutarhakoneelta uudelle yritykselle. Samalla Sananjalka laajentaa toimintansa koskemaan myös taimimyyntiä.

Puutarhakeskus Sananjalka vuokraa liiketilat samasta uudesta kiinteistöstä, johon Mäntsälän Puutarhakone siirtyi jo ennen joulua. Kiinteistö sijaitsee Mäntsälän Sahan naapurissa, Maisalantie 18:ssa. Sisämyymälä on vajaan 100 neliön ja ulkotila lähes 1000 neliön suuruinen. Yrittäjät uskovat, että samalle tontille sijoittuminen takaa asiakkaille keskitetysti monipuoliset puutarha-alan valikoimat ja hyvät palvelut.

Uusi puutarhaliike tulee toimimaan ympäri vuoden. Taimivalikoima sisältää vihannekset, kesäkukat, hedelmä- ja lehtipuut, koriste- ja marjapensaat, havukasvit ja perennat. Suuri osa taimista tulee lähialueen viljelijöiltä.

Taimien lisäksi myyntiin tulevat uusina tuoteryhminä mm. ruukut, kesäkukka-amppelit, kukkasidontatarvikkeet ja lahjatavarat. Uudet yrittäjät jatkavat myös linnunruokien myyntiä.

Puutarhakeskus Sananjalka Oy:n omistavat Marju Varjola ja Onni Pakarinen Pukkilasta. Lisäksi yritys työllistää ensi vaiheessa 1-2 kausityöntekijää.

Mäntsälän Puutarhakone keskittyy jatkossa entistä laajemmin piha-, puutarha- ja metsäalan pienkoneiden myynti-, huolto- ja varaosapalveluihin. Uusina artikkeleina tulevat mm. Vespa-skootterit ja Hondan mönkijät tarvikkeineen.

Yritykset viettävät yhteisiä avajaisia helmikuun 28. päivänä.

Lisätietoja antavat

Tuomo Liuksiala, Mäntsälän Puutarhakone Oy, puh. 040 5872013

Marju Varjola, Puutarhakeskus Sananjalka Oy, puh. 040 5450806