Uusi askarteluliike Mäntsälään

Askartelu Tuikku Oy avaa uuden askartelualan erikoisliikkeen osoitteessa Keskustie 11 eli Nordean talossa Tapiola yhtiön vieressä. Myymälävastaavaksi on nimitetty Anette Toivonen Mäntsälästä. Hän työskentelee tällä hetkellä Askartelu Tuikun Tikkurilan myymälässä.

Askartelutuikun tuotevalikoima on monipuolinen. Liikkeestä löytyy aihioita styroxista, puusta ja paperimassasta. Askarteluvärejä, huovutusmateriaaleja, hääkoristelutarvikkeita, muovailumassoja, sabluunoita, paperilankoja ja –naruja ja monta muuta hyödyllistä tarviketta.

- Askartelu Tuikku on ollut aiemmin Sinooperi liike, mutta olemme irrottautuneet ketjusta. Mäntsälä on kasvava paikkakunta, jossa on paljon lapsiperheitä. Siksi tulemme tänne, kertoo toimitusjohtaja Tapio Hoviaro. Liiketiloista on Mäntsälässä pulaa, mutta löysimme ne Mäntsälän Yrityskehityksen avulla.. Liikkeen avaamme jo huhtikuun puolessa välissä, jatkaa Hoviaro.

Lisätietoja: Tapio Hoviaro, p. 050-3039774 ja 09-85166740, Askartelu Tuikku Oy, Horsmakuja 1, 01300 Vantaa (Anttilan talo)
ja Anette Toivonen, p. 09-85166740.