Siirry sisältöön

Valokuvastudioiden uudisrakentaminen harvinaista

Valokuvaaja Kirsi Westermark rakentaa studion

Valokuvaaja Kirsi Westermark rakentaa uuden studiorakennuksen Mäntsälään. Uudisrakennus on jo kovaa kyytiä nousemassa Westermarkin tontille Lahdentien ja Sepäntien väliin. Studiotilat ovat peräti 119 neliön suuruiset ja laajennusvaraa on vielä yläkerrassa 60 neliön verran. Rakennus saa valmistuttuaan nimekseen Studio Kirsi Westermark.

- Uudet tilat mahdollistavat tuotekuvaukset paremmin kuin aikaisemmin päivittäisten henkilövalokuvausten lisäksi. Valaistustekniikkaa joudun hankkimaan hieman lisää, mutta erikoisen iloinen olen uusista reiluista tiloista, jotka mahdollistavat ihan erilaisia kuvausjärjestelyjä. Ideoitten toteuttaminen luonnistuu myös paremmin avarassa ympäristössä, iloitsee Kirsi Westermark.

Westermarkin studiossa on myös puutarha, joka mahdollistaa ulkokuvaukset vaikkapa hääpareille tai henkilökuville. Uusia studioita toki toteutetaan, mutta valokuvastudioiden uudisrakentaminen on Suomessa harvinaista, selventää Westermark.

Mäntsälän Kuvan studio valmistuu kesän 2005 aikana. Mäntsälän Kuvan myymälä jatkaa toimintaansa entisessä paikassaan Keskustie 8:ssa. Myymälästä vastaa Juuso Westermark.

Lisätietoja: valokuvaaja Kirsi Westermark, p. 019-6872358