Elvis tulee kylään

MÄNTSÄLÄN TEATTERI KUHISEE NUORIA NÄYTTELIJÖITÄ

Mäntsälän Teatteri paljastaa mitä tapahtuu kun Elvis tulee kylään, jossa ei ole sähköä eikä juuri miehiäkään erästä keksijää lukuun ottamatta. Nuoria naisia sentään on runsaasti ja kevättä kaikilla rinnassa. Luvassa on sähköistä tunnelmaa ja shamanistisia elementtejä.

– Katinhännän kesäteatteri sopii erinomaisesti tapahtumapaikaksi tälle iloiselle ja energiselle näytelmälle, toteaa ohjaaja ja käsikirjoittaja Tommi Nurmilaine. Tommin kynästä syntyi myös vuosi sitten Mäntsälässä nähty ja puhuttanut loistava Amme-musikaali.

Elvis tulee kylään – näytelmän musiikki koostuu mestarin itsensä tunnetuksi tekemistä hiteistä, mutta sen tulkitsee nuorten mäntsäläläisten oma bändi The Ilmiö.

Romeosta ja Juliasta ammentava näytelmä on kaunis kertomus ennakkoluulojen voittamisesta ja ennen kaikkea nuoruuden haasteista tulevaisuuden edessä.

Toukokuun 19. päivä Mäntsälän Katinhännän kesäteatterissa (Mäntsälän keskustassa Mäntsälä joen rannalla, urheilukenttien tuntumassa)) ensi-iltaan tulevassa näytelmässä esiintyy noin kolmekymmentä nuorta ja kaksi aikuista harrastajanäyttelijää.