Kirsi Ahonen remontoi Majatalo Myllynhengen

MAJOITUSPALVELUT PARANEVAT MÄNTSÄLÄSSÄ

Yrittäjä Kirsi Ahoselle on tulossa työn täyteinen kesä. Kirsi Ahosen toukokuussa ostama entinen Matkatalli on muuttumassa vauhdilla viihtyisäksi Majatalo Myllynhengeksi. Myllynhenki sijaitsee aivan Sälinkään kylän keskustassa Sälinkään myllyn vieressä noin 12 kilometrin päässä Mäntsälän keskustasta. Ensitöikseen Ahonen on tilannut huoneisiin uudet tekstiilit. Verhot vaihdetaan, päiväpeitteet uusitaan ja samoin lakanat ja pyyhkeet. Värit tulevat olemaan ruskan kaikki sävyt eli keltaisesta oranssiin ja siitä ruskeaan.

Osa huoneista saa myös uuden maalipinnan. – Onneksi mieheni on rakennusalan ammattilainen. Muuten urakka olisi aivan liian suuri, pohtii Ahonen. - Aloitamme kuitenkin ihan ensin takapihan terassista, jotta voimme näyttää asiakkaillemme viehättävän ja vihreän puutarhan. Täällä on rauhallista istua ja lapsetkin voivat vaikka juosta nurmikolla. Osa huonekaluista uusitaan myös ja ensi talvena alkaa kahvilatilojen uudistus.

Majatalo Myllynhengen ei ole tarvinnut majoituspalveluja paljonkaan markkinoida. - Huoneet ovat olleet hyvin varattuja, koska Mäntsälässä on runsaasti rakentamista ja meillä on viikolla asumassa monia oikoradalla tai muissa työkohteissa työskenteleviä miehiä. Samoin pyöräilijät ja moottoripyöräilijät ovat alkaneet tehdä kesävarauksia, kertoo Ahonen. Mutta häävieraita voisimme viikonloppuisin ottaa vastaan kun vieressä on suosittu häidenviettopaikka Sälinkään kartano, sanoo Kirsi Ahonen.

Majatalo Myllynhengessä on yhteensä 7 huonetta. Yhden hengen huone maksaa 32-35 euroa ja kahden hengen huone 50-60 euroa. Osaan huoneista mahtuu majoittumaan myös perhe tai suurempi seurue. Miltei kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Huonevarustukseen kuuluu TV, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Majatalossa on myös sauna ja takkahuone, joka toimii myös kokoustilana. Lisäksi talossa toimii parturi-kampaamo.

Koko talon remonttiin menee useampi vuosi, arvelee Ahonen. Huoneita uusitaan yksi kerrallaan, mutta kaikissa huoneissa pyritään heti yleisilmeen kirkastamiseen.

Lisätietoja: yrittäjä Kirsi Ahonen, Majatalo Myllynhenki,

p. 019-6886381 tai 040 9137330, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.