Keski-Uudenmaan yhteisosasto Tampereen Alihankintamessuilla 21.-23.9

Kansainväliset Alihankinta 2005 –messut järjestetään Tampereen Pirkkahallissa jo 15. kerran 21.-23.9. Kävijämäärältään Euroopan toiseksi suurimmille teollisuuden alihankinnan messuille osallistuu yli 1 500 yritystä 14 eri maasta.

Keski-Uudenmaan yritykset ja kunnat esiintyvät yhdessä

Keski-Uudellamaalla on yhteisosasto (C 1248) nyt jo viidettä kertaa. Mukana ovat Keski-Uudenmaan alueen elinkeino- ja kehittämisyhtiö Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Forum sekä kaikki kunnat. Kuuma –kuntien, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula, lisäksi yhteisosastolla on 9 yritystä Keski-Uudeltamaalta (Alkupalvelu.fi, Balanus Oy, Bauer Watertechnology Oy, Hio-Mex Oy, Muovitiimi Lehtiniemi Oy, Prokone Oy, Sarjalaite Oy, SkooppiPalvelu Oy ja Stillmark Oy).

Kunnat tiivistävät yhteismarkkinointia – ensimmäinen yritysalue-esite jaossa

Alihankintamessuilla on jaossa ensimmäistä kertaa toteutettu Keski-Uudenmaan kuntien yhteinen yritysalue-esite, Kuumaa Kasvua – YritysExtra (liite). Esitteessä kerrotaan kuntien nykyisestä tonttitarjonnasta yrityksille. Esite jaettiin syyskuussa myös Kauppalehti Option liitteenä. Tavoitteena kunnilla on näillä toimenpiteillä lisätä Keski-Uudenmaan alueen työpaikkojen ja yritysten määrää.

Keski-Uudenmaan yhteinen 100 m2 kokoinen messuosasto sijaitsee Tampereen messukeskus Pirkkahallin C-hallissa (C1248).

Lisätietoja antaa:

projektipäällikkö Kari Leisma, puh. 0400 351 362, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Forum, www.keuke.fi