TRAILERKORJAAMO MÄNTSÄLÄSSÄ

Mäntsälään reilu vuosi sitten muuttanut Petri Piirainen on tyytyväinen mies. Omakotitalon remontti etenee ja tontilla seisoo riittävän suuri halli Piiraisen työntekoa varten. Mies on erikoistunut trailerkorjauksiin. Toimiva halli omakotitalon yhteydessä johti ostopäätökseen kiinteistöstä ja muuttoon Mäntsälään. Kotoisin Petri Piirainen on Kuhmosta, mutta autonasentajaksi hän valmistui jo 1985 ja siitä lähtien työt ovat olleet Etelä-Suomessa.

”Mäntsäläläiset kuljetusliikkeet ovat melko hyvin löytäneen yrityksemme E. Piirainen & Tekijät, mutta uusia asiakkaita otan edelleen mielelläni vastaan”, vakuuttaa Piirainen. Piiraisen arkipäivää raskaankaluston huoltokorjauksissa ovat erilaiset jarrutyöt, paineilmavuotojen korjaukset, laakereiden uusimiset, pressujen ja niiden kapellien korjaukset sekä hitsaukset. Petri Piirainen hoitaa myös ajoneuvojen huollot ja tarvittaessa katsastukset. Katsastusasema onkin lähes naapurissa. Veturin alueen katsastusasemalle Piiraiselta on vain noin kilometrin matka. Uusien renkaiden myynti ja vanhojen pinnoitus on myös E.Piirainen & Tekijät Ky:n toimialaa. Myyntihyllyltä löytyvät Pirellin, Goodyearin, Kumbon ja Falken renkaat.

Petri Piiraisen vaimo Eeva Piirainen toimii myös yrityksessä, mutta hoitaa yrityksen tarjoamaa siivouspalvelua. Eeva Piirainen kertoo miehensä Petrin olevan todella innostunut huoltotöistä. ”Jos Petri jotain lupaa, tekee hän sitä vaikka yötä päivää paneutuen työhönsä. Onneksi työpaikka on tässä pihapiirissä, jotta miestä voi käydä vaikka hallilla katsomassa”.

Kun Piiraiset saavat omakotitalonsa remontin valmiiksi, alkaa hallissa pieni kaivuutyö. ”Huoltokuilu tähän halliin tulee vielä saada. Se helpottaa ja nopeutta työskentelyä tuntuvasti”, toteaa Piirainen.

Lisätietoja: Petri Piirainen, 040 7399330

tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.