Mäntsälän kunta ja Yrityskehitys selvittävät muualla työssäkäyvien halukkuutta työskennellä Mäntsälässä

Kunta ja Yrityskehitys selvittävät muualla työssäkäyvien halukkuutta työskennellä Mäntsälässä
Mäntsälän kunta ja Yrityskehitys Oy selvittävät lomakekyselyllä Mäntsälän ulkopuolella työssäkäyvien halukkuutta hakea töitä Mäntsälästä. Lisäksi tiedustellaan vastaajien halukkuutta osallistua rekrytointimessuille tai vastaanottaa avoimia työpaikkoja koskevaa postia. Rekrytointimessut tullaan mahdollisesti järjestämään seuraavien Mäntsälän messujen yhteydessä työnantajien ja työnhakijoiden yhteensaattamiseksi.

Marraskuun aikana toteutettava lomakekysely lähetetään noin 1800 talouteen Mäntsälässä. Kysely on osoitettu ”huoneiston haltijalle”. Kyselyyn toivotaan vastaavan taloudesta henkilön, joka käy Mäntsälän ulkopuolella työssä.

Mäntsälän kunnasta käydään paljon töissä pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Nämä työpaikat ovat arvokkaita ja osin tästä syystä Mäntsälän työttömyysaste on pysynyt pitkään alhaisella tasolla. Mäntsälän kunnan elinkeinoyhtiö Mäntsälän Yrityskehitys Oy tukee asukkaiden työllistymistä omassa kunnassa. Lähitulevaisuudessa on ennustettavissa työvoimakapeikkoja ja Mäntsälässä sijaitsevat yritykset tulevat tarvitsemaan ammattitaitoista työvoimaa.

Lisätietoja: Pekka Tikka, p. 050 381 9213 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..