MÄNTSÄLÄN TÄHDET PELI UUSILLE MÄNTSÄLÄLÄISILLE

Mäntsälän Yrityskehitys Oy ja Kauppiasforum lähettävät postitse marraskuun lopussa Mäntsälän Tähdet pelin Mäntsälään alle kolmen vuoden aikana muuttaneille. Pelin sisälle on pakattu 13 mäntsäläläisen yrityksen tarjoukset ja tavoitteena on yritysten tunnettavuuden lisääminen.

Pelin visuaalisen ilmeen on suunnitellut Niko Hakkarainen, joka oli myös mukana luomassa Mäntsälän kunnan logoa. Peli on ulkonäöltään ja teksteiltään naivistinen ja kuvasta voi hahmottaa Mäntsälän keskustan. Aivan täydellisenä karttana se ei kuitenkaan toimi.

Idean lähtökohtana on ollut tehdä aktiivisia, palveluhaluisia kauppiaita tutuksi uusille mäntsäläläisille. Mäntsälässä on monia yrityksiä, joiden löytäminen yritysalueilta tai keskusta ei välttämättä ole heti uudelle asukkaalle helppoa. Peli, jota voi kutsua myös folderiksi, helpottaa kauppiaiden informaatiomateriaalin ansiosta palveluiden löytämistä. Ja onpa joukossa hyviä tarjouksia.

Osoiteaineisto perustuu väestörekisteritietoihin ja se on ostettu maistraatista. Markkinointimateriaalin kieltäneille talouksille ei peliä lähetetä.