Työpaikansaanti Mäntsälästä kiinnostaa muualla työssäkäyviä

Työssäkäyntikyselyyn ennätysmäärä vastauksia

Mäntsälän kunnan ja Yrityskehitys Oy:n toteuttamaan Työssäkäynti Mäntsälän ulkopuolella kyselyyn saapui määräajassa 28.11. mennessä 448 vastausta. Korkeasta vastausprosentista (26 %) ja vastauksissa olleista runsaista positiivisista kirjallisista kommenteista voidaan jo päätellä, että työpaikansaanti Mäntsälästä kiinnostaa muulla työssäkäyviä ja kyselylle on ollut selvä tilaus. Vastaajista 56 % oli kiinnostunut hakemaan töitä Mäntsälästä lähimmän vuoden aikana ja 20 % myöhemmin.

Rekrytointimessut kiinnostavat

Ensi keväänä 6.-7.5.06 Mäntsälän messujen yhteydessä pidettäväksi suunnitellut rekrytointimessut pyritään toteuttamaan, koska 73 % vastanneista oli kiinnostunut osallistumaan niille, jos tarjolla on oman alan työpaikkoja. Vastanneista yli 30 % ilmoittaa kiinnostuksensa rekrytointimessuille, vaikka siellä ei olisikaan tarjolla oman alan työpaikkoja.

Yrittäjille kysely

Yrittäjiltä tullaan tammikuun aikana tiedustelemaan halukkuutta osallistua rekrytointitapahtumaan työpaikkojen esittelemiseksi työnhakijoille. Kyselyyn voi osallistua Yrityskehityksen Internetsivuilla tai ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 383 9595.

Lisätietoja: Pekka Tikka, p. 050 381 9213