Mäntsälän Uutisten huippunykyaikainen sisältötuotantojärjestelmä toimii Mäntsälän Sähkön langattomalla yhteydellä

Mäntsälän Uutisten huippunykyaikainen sisältötuotantojärjestelmä toimii Mäntsälän Sähkön langattomalla yhteydellä

Mäntsälässä ilmestyvä kaupunkilehti Mäntsälän Uutiset otti vuoden alusta käyttöön uuden toimituksen ja ilmoitustuotannon tuotantojärjestelmän. Kysymyksessä on Esa-konsernin käyttämä sisältötuotantojärjestelmä, jossa lehden valmistukseen on integroitu lehden tuotanto, ilmoitusvarausjärjestelmä ja automaattinen arkistointi. Arkistopalvelua voivat myös lukijat käyttää myöhemmin keväällä.

Mäntsälän Uutisten tietojärjestelmäpalvelimet sijaitsevat Lahdessa ja niitä käytetään Mäntsälän toimituksesta suoran verkkoyhteyden avulla. Verkkoyhteys on toteutettu Mäntsälän Sähkön langattomalla yhteydellä (10 MB). Yhteys on toiminut jo koevaiheessa hyvin.

- Lehtemme valmistus tehostuu nyt merkittävästi ja me pystymme palvelemaan ilmoitusasiakkaita entistä paremmin sekä ennen kaikkea kertomaan lukijoille tuoreimmat uutiset, iloitsee Mäntsälän Uutisten päätoimittaja Sisko Kangas.

Kangas on myös tyytyväinen Mäntsälän Sähkön lisäksi muihin yhteistyökumppaneihin, joita ovat ilmoitusjärjestelmän toimittanut suomalainen AMC, sisältötuotannon tuottaneet ruotsalaiset Scoop Publishware ja Mogul ja heidän suomalainen edustajansa Mediabox. Ensimmäinen uudistunut Mäntsälän Uutiset on luettavissa tänään 5. päivänä tammikuuta.