Siirry sisältöön

Rekrytointimessut Mäntsälässä 2006

Mäntsälän Yrityskehitys Oy harkitsee rekrytointitapahtuman järjestämistä yhteistyötahojensa kanssa, koska joillakin aloilla on ilmennyt niukkuutta ammattitaitoisesta työvoimasta. Yrityskehitys on pitkään seurannut yritysten työvoimansaantimahdollisuuksia ja haluaa aktiivisesti auttaa.

Tiedustelu yrityksille

Yrityskehitys tiedustelee kaikilta viisi henkilöä tai enemmän työllistäviltä yrityksiltä halukkuutta osallistua Rekrytointimessuille Jos kiinnostusta ilmenee riittävästi, järjestetään rekrytointitapahtuma keväällä, mahdollisesti Mäntsälän Messujen yhteydessä 6.-7.5.2006.
Kiinnostuksen kohteena ovat ne yritykset, joilla on tavoite työllistää vähintään yksi uusi henkilö seuraavan 12 kuukauden kuluessa.

Rekrytointitapahtumasta kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä Mäntsälän Yrityskehitykseen 20.1.06 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050 383 9595. Tiedusteluun voit myös vastata internetissä Yrityskehityksen Internetsivuilla www.mantsalanyrityskehitys.fi.

Kohderyhmän kiinnostusta on jo selvitetty

Rekrytoinnin kohderyhmänä ovat muualla kuin Mäntsälässä nyt työssä käyvät, mutta Mäntsälässä asuvat henkilöt. Yrityskehitys selvitti marraskuussa 2005 kyseisen kohderyhmän kiinnostusta siirtyä töihin Mäntsälään. Selvityksen tulos osoitti, että Mäntsälän työpaikoista seuraavan 12 kuukauden aikana oli kiinnostunut yli puolet kyselyyn vastanneista eli 254 henkilöä. Lähes puolet heistä oli myös valmiita vaihtamaan alaa työpaikan saamiseksi Mäntsälästä.

Lisätietoja: Pekka Tikka, p. 050 381 9213 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.