Yritysten kehittämistarvekysely ensikertaa sähköpostilla

Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n vuotuinen mäntsäläläisten yritysten kehittämistarvekysely toimitetaan nyt ensi kertaa noin 500 yritykseen ainoastaan sähköpostilla. Yritysten yleisiin sähköposteihin saapuvat kyselyt pyydetään ohjaamaan yrittäjälle tai yrityksen tai sen toimipaikan johtajalle. Yrityskehitys käynnistää vuosittain kehittämisprojekteja, joissa tarjotaan koulutusta ja konsultaatiota yrityksen kehittämistarpeisiin.

Ne yritykset, joiden sähköpostia Yrityskehityksellä ei ole tiedossa saavat kyselyn postitse. Mikäli sähköpostiosoite kuitenkin löytyy, kannattaa se ilmoittaa pikimmiten yrityskehitykseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050 383 9595. Vielä tämän kevään kyselyn vois siis saada sähköisesti.

Sähköiseen kyselyyn voi vastata kätevästi netissä ja lähettää vastaukset suoraan Yrityskehityksen kyselyohjelmaan. Kaikki tietoliikenne kyselyssä on suojattua, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan yritysten vastauksia. Vastausajan päätyttyä Yrityskehitys ottaa yrityksiin yhteyttä niiden esittämien toivomusten mukaan.