Yrityskehityksen kartoitus on jaettu yrityksiin

Yrityksillä 50 virheellistä sähköpostiosoitetta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n vuotuinen kehittämistarvekartoitus on nyt lähetetty yrityksiin. Maanantaina 501 yritystä sai sähköpostia ja useita vastauksia saapui jo ensimmäisen puolen tunnin aikana. Sähköpostiosoitteista kuitenkin n. 50 oli virheellistä, eikä viesti siis näihin yrityksiin saavu. Oikean osoitteen ilmoittamalla voi vielä saada kyselyn omaan sähköpostiinsa.

Perinteisellä paperipostilla saavat kyselyn 526 mäntsäläläistä yritystä, joiden sähköpostiosoite ei ole Yrityskehityksen tiedossa. Nämä yritykset voivat osoitteensa ilmoittamalla saada vielä sähköisen lomakkeen tai vastata kyselyyn Internetissä, Yrityskehityksen kotisivuilla olevasta linkistä.

Kyselyyn kannattaa vastata ja sähköpostiosoitteet korjata. Yrityskehitys tukee yrityksiä niiden kaikissa kehittämistarpeissa ja pyrkii mm. kolmannen osapuolen rahoituksella käynnistämään kehittämishankkeita yritysten tukemiseksi. Myös asiakkaat etsivät mäntsäläläisiä yrityksiä Yrityskehityksen Internetsivuilla olevasta rekisteristä ja on tärkeää, että yhteystiedot ovat oikein.