Mäntsäläläisille työnhakijoille ja työnantajille kehitteillä kohtaamispaikka netissä

Mäntsälän Yrityskehitys on selvittänyt niiden ihmisten osaamista, jotka asuvat Mäntsälässä, mutta käyvät tällä hetkellä muualla töissä. Peräti yli 200 vastaajista ilmoitti kiinnostuksensa työskennellä Mäntsälässä. Useat ovat valmiita jopa vaihtamaan alaa voidakseen työskennellä asuinpaikkakunnallaan.

Yhteistyössä Mäntsälän työvoimatoimiston kanssa Mäntsälän Yrityskehitys on kehittämässä Internetiin työvoimahallinnon sivuille yhteisen työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikan mäntsäläläisille työnantajille ja työnhakijoille. Palvelu avautuu elokuussa ja siitä tiedotetaan erikseen niille vastaajille, jotka ovat antaneet luvan yhteystietojensa välittämiseen. Nettipalvelu tulee avautumaan todennäköisemmin avainsanalla HIRVI.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pekka Tikka, Mäntsälän Yrityskehitys Oy, p. 050 3819213, E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työvoimaneuvoja Seija Isopahkala, Mäntsälän työvoimatoimisto, p. 050 3960575, E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.