Siirry sisältöön

Hanki kotikuntatodistus hyvissä ajoin, vältät ruuhkan.

Junaliikenne oikoradalla alkaa 3.9.2006.

Mäntsälä-junalippu on tarkoitettu säännöllisesti joukkoliikennettä käyttäville aikuisille Mäntsälän kunnan asukkaille. Mäntsälä-junalipun sekä kunnan sisäisen ja pääkaupunkiseudun liityntämerkintöjen ostaminen edellyttää kotikuntatodistusta. Lippu on henkilökohtainen. Kannattaa hankkia kotikuntatodistus nyt, vältät ruuhkan.

HUOM! Kotikuntatodistusta tarvitset vain, jos hankit junalippuun liityntämerkintöjä. Seuraavat liityntämerkinnät ovat mahdollisia:

Runkomatka/liityntämerkintämahdollisuus lisämaksusta

Mäntsälä - Helsinki/Liityntäliikenne YTV, Liityntäliikenne Helsinki, Mäntsälän palvelulinja
Mäntsälä – Tikkurila/Liityntäliikenne Vantaa, Mäntsälän palvelulinja

Mäntsälä – Kerava/Mäntsälän palvelulinja

Mäntsälä – Haarajoki/Mäntsälän palvelulinja

Mikäli hankit runkolippuun liityntämerkintöjä, toimi seuraavasti:

1. Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja tule käymään kunnantalon palvelupiste Vinkissä. Kotikuntatodistuksen kirjoittaminen vie muutaman minuutin. Viikolla 35 Vinkki on normaalista aukioloajasta poiketen pidempään auki.

2. Junalipun ostoa varten pitää olla kuvallinen VR:n henkilökortti. Henkilökorttiin tarvitaan passivalokuva ja kotikuntatodistus. Henkilökortin ja junalipun voit hankkia seuraavilta VR:n asemilta: Helsinki, Pasila, Tikkurila, Kerava ja Järvenpää.

3. Lisätietoa lipputuotteista saat VR:n puhelinpalvelusta p. 0600 41 900 (1€ + pvm) tai internetistä http://www.vr.fi

4. Mäntsälän Lähijuna-liikenteen ja palveluliikenteen aikatauluja saat K-Supermarket Kalaasista, Euromarketista, S-Marketista, kirjastosta, kirjastoautosta, Siwoista (Saarentaus ja Sälinkää) ja palvelupiste Vinkistä viikon 34 loppupuolella.

Yhteystiedot:

Palvelupiste VINKKI, Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä, fax (019) 689 0212, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katri Lehtonen, puh. (019) 689 0273, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaana Airismaa, puh. (019) 689 0274, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat: MA 9-17, TI-TO 9-15, PE 8.30-14

Aukioloajat viikolla 35: MA-TO 9-18, PE 8.30-14