Siirry sisältöön

Palveluliikenteen nimikilpailun ratkaisut

Palveluliikennettä käsiteltiin Mäntsälän paikallislehdissä heinäkuussa viikolla 29, samassa yhteydessä nimikilpailun säännöt julkaistiin. Kilpailuaika oli 1.-15.8.06. Nimiehdotuksia saapui määräaikaan mennessä 65 kpl, joista 17 postilla ja 48 sähköpostilla. Nimiehdotuksen suunnittelussa oli nähty paljon vaivannäköä, palveluliikenteen bussia oli piirrelty vastauskuoreen ja mietitty miten juna ja bussi yhdistyvät palveluliikenteen nimessä. Nimeksi tarjottiin niin suomalaista kuin kansainvälistäkin nimeä.

Kimpsu Mäntsälän palveluliikenteen nimeksi

Kimpsu on tulevan palveluliikenteen nimi, nimiehdotuksen teki Anneli Hahtiperä Mäntsälästä. Hän saa palkinnoksi 100 euron lahjakortin päivittäistavaraliikkeeseen. Lisäksi arvottiin 5 kpl 10 matkan sarjalippuja palveluliikenteeseen. Arpaonni suosi täällä kertaa seuraavia ihmisiä: Raili Ala-Haavisto, Neea Leino, Minttu Mäkinen-Leino, Elina Koivunen-Könnilä ja Linda Teeriaho/Iida Hytönen (he jakavat keskenään palkinnon).

Palveluliikennetyöryhmä kiittää kaikkia nimikilpailuun osallistuneita henkilöitä.

Palveluliikenteen aikataulut

Palveluliikenne Kimpsun aikataulut, reitit ja taksat löytyvät kunnan internet-sivuilta osoitteesta www.mantsala.fi Sivuilta löytyy viimeisimmät tiedot palveluliikenteestä. Aikatauluvihkoja on jaossa seuraavien kauppojen kassoilla ja info-pisteillä: K-Supermarket Kalaasi, S-market, Euromarket ja Siwat (Saarentaus ja Sälinkää). Aikatauluja löytyy myös palvelupiste Vinkistä, terveysasemalta, linja-autoasemalta, kirjastosta ja kirjastoautosta.

Palveluliikenne ja ratafestarit

Palveluliikenne on esillä tulevana perjantaina oikoratafestareilla. Jaossa on palveluliikenteen ja junien aikatauluja. Jani Lammela vastailee mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Liikenne ja pysäköintijärjestelyt oikoratafestareilla
Linja-autoaseman ja rautatieaseman välillä kulkee Non-Stop bussikuljetus klo 14.30 – 21.00 välisenä aikana. Festareille tulevia kuntalaisia suositellaan tulemaan alueelle kävellen tai käyttämään bussikuljetusta oman auton sijasta. Pysäköintitilaa keskustassa on mm. Seurojentalolla.

Pysäköintitilaa Sälinkään suunnasta tuleville on Puirojantien kadunvarressa ja varalla on kuplahallin edusta Mikkolantien alussa. Lahden suunnasta tulevat ohjataan Riihenmäentielle, varalla on Riihenmäen koulun kenttä. Hyvinkään/Helsingin/Porvoon suunnilta tulevat festarivieraat ohjataan Hepolan koulun kentälle.

Teksti: Jani Lammela/Mäntsälän kunta

Lisätiedot: Kuljetussuunnittelija Jani Lammela, puh. 6890 462 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.