Siirry sisältöön

KUUMA mukana Oikoradan markkinointitapahtumassa Helsingin rautatieasemalla 4.-5.9.2006

KUUMA-kunnat osallistuvat Oikoradan markkinointitapahtumaan Helsingin rautatieasemalla 4.-5.9.2006. KUUMA-kunnat kertovat oman seutunsa elämyksistä, mahdollisuuksista ja palveluista, jotka ovat entistä lyhyemmän ajan päässä pääkaupunkiseudun asukkaista ja yrityksistä. Esillä ovat erityisesti KUUMA-alueen matkailukohteet ja yrittämisen mahdollisuudet.

Markkinointitapahtuma käynnistyy maanantaina 4.9. klo 7 asemalaiturilla ja Postihallissa. KUUMA-kuntiin voi tutustua Postihallin näyttelyssä. Näyttely on nähtävillä jo Ratahallintokeskuksen oikoratajuhlallisuuksien aikaan 1.9.2006. – Tämä on merkittävä markkinointitapahtuma KUUMA-kunnille, sillä Helsingin rautatieaseman kautta kulkee päivittäin noin 200 000 matkustajaa, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen toimitusjohtaja Ari Forsberg sanoo.

Asemalaiturin esiintymislavalla esiintyvät taiteilijat eri maakunnista. Keski-Uuttamaata edustaa molempina päivinä klo 13.00 perinteisen sirkussuvun edustaja Lili Sariola, joka kerää katseet ainutlaatuisella käärmeshow`lla. Maanantain ja tiistain voi aloittaa nauttimalla jousikvartetin sävelistä klo 7.00 - 9.00, mistä musiikkitarjonta jatkuu kitaran- ja hanurinsoitolla aina puoleenpäivään asti. Rohkeampaa menoa tarjoavat iltapäivisin Halvatun papat ja taikuri Markku Purho klo 12.00 - 17.30.

Tapahtuman järjestävät radan varren seudut, kunnat ja kaupungit sekä Nopeat Itäradat neuvottelukunta yhteistyössä VR:n kanssa.

Markkinointitapahtumasta järjestetään lehdistötilaisuus Helsingin rautatieasemalla VR:n kokouskeskuksessa maanantaina 4.9. klo 13.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Ari Forsberg, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy,
p. 040 581 7223, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..