RISTEILYTURISTIT PYÖRÄILLEET KOLMATTA KESÄÄ MÄNTSÄLÄSSÄ

Kansainväliset risteilyvieraat ovat tänäkin kesänä pyöräilleet Mäntsälässä. Antti Tähkäpää on luotsannut vieraat Alikartanosta Nordbon tietä pitkin kohti Hirvihaaran kartano. Menossa on nyt kolmas kesä risteilytuotteiden kanssa. Risteilyvierasryhmiä on ollut tämän kesän ja syksyn aikana 12. Pyöräretkeläiset koostuvat pääosin amerikkalaisista turisteista, jotka saapuvat aamulla Helsingin satamaan, josta heidät tuodaan bussilla Mäntsälään. Pyöräretkiosuus kestää 3-4 tuntia. Sen jälkeen pyöräilijät nousevat jälleen bussiin ja matkaavat takaisin laivalle.

Mäntsälän aktiviteettipaketit pyöräilyn ja kävelyn ympärille kehitettiin Kulttuurimatkailu ja elämysteollisuusprojektin aikana. Projekti päättyi kesäkuussa 2005, mutta hyvä tuote jäi elämään. Tuotetta myy ja markkinoi Vega Adventure.

- Yhteistyökumppanimme ovat käyneet tänä kesänä Mäntsälässä ja uusia yhteistyökuvioita kehitetään. Ensi kesänä kokeillaan myös risteilyvieraille uutta reittiä Hirvihaarasta Sepänmäen kautta Jatilan tilalle Soukkioon, jota on ajettu tänä vuonna suomalaisten ryhmien kanssa. Ensi kesänä saattaa suurimman risteilyryhmän koko olla peräti 200 pyöräilijää, valottaa Antti Tähkäpää. -Saksalaisia risteilyvieraita emme vielä tänä kesänä saaneet, mutta lokakuussa on tulossa yksi ryhmä melomaan Mustijoelle suoraan hotelli Kämpistä.

Lisätietoja Antti Tähkäpää, Vega Adventure Ky, 040 5509318