Siirry sisältöön

YRITYSTEN PIHAKILPAILUN VOITTOON SÄHKÖ-POKSI JA COMFORTA

Mäntsälässä jaettiin nyt toisen kerran yritysten pihakilpailun palkinnot. Voittoon ylsi kaupallisessa sarjassa Sähkö-Poksi Oy ja tuotannollisessa sarjassa Comforta Oy.

Valintakriteereinä molemmille olivat pitkäjänteinen työ ympäristön puolesta. Yritysten pihat ovat olleet esimerkillisessä kunnossa jo vuosia. Comfortan piha-alue Kruunun yritysalueella luo kuvan siististä yrityksestä, joka sopii toimialaan nakutetusti. Istutukset ovat monipuolisia ja ruoho aina siististi leikattu.

Sähkö-Poksi Mäntsälän keskustassa Yhdystiellä ilahduttaa asiakkaitaan loistavilla kukkaistutuksilla. Ne luovat persoonallisen ja positiivisen kuvan yrityksestä.

Palkinnon vastaanottivat Marja-Terttu ja Toivo Lavonen Sähkö-Poksista ja Raija Aho Comfortasta. Molemmat palkittiin Mäntsälän Yrityskehityksen lahjakortein ja diplomein.

Voittajien lisäksi hyvinä pihoina pidettiin Idman Oy:tä (monipuolinen kasvisto, valopuisto) ja K-Kalaasia.

Mäntsäläläiset yritykset eivät ilmoittaudu kisaan vaan tuomaristo kiertää yritysalueita vuoden aikana muutaman kerran ja kiinnittää huomiota piha-alueiden yleiseen siisteyteen ja myös rakennusten ulkoseiniin. Piha-alueiden ja rakennusten kokonaisuutta arvioidaan eli miten istutukset, aidat, portit ja mahdollinen pihavalaistus sopivat ympäristöön. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa yrittäjiä ympäristökuvan parantamiseen ja vaalimiseen. Tuomaristoon kuuluivat Mäntsälän kunnasta kaavoitusjohtaja Merja Vikman-Kanerva, kunnanpuutarhuri Jukka Hanhinen, Mäntsälän yrittäjistä rakennusarkkitehti Esa Pyökäri ja Mäntsälän Yrityskehityksestä markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pekka Tikka, Mäntsälän Yrityskehitys Oy, 050 3819213

Markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho, Mäntsälän Yrityskehitys Oy, 050 3819204