TOKMANNI VILKASTUTTI YRITYSTONTTIKAUPAN

Tokmannin päätös sijoittautua Mäntsälään vilkastutti hetkessä yritystonttikaupat. Mäntsälän Yrityskehityksessä on meneillään useita yritysneuvotteluja Linnalan, Veturin ja Kapulin yritysalueista. Pisimmälle ovat ehtineet Asennuspojat LM Oy, Laprip Oy ja Axamer Oy. Näiden yritysten tonttien ostotarjoukset Linnalasta käsitellään Mäntsälän kunnanhallituksessa maanantaina 30. lokakuuta. Veturin alueelta, Palomäentieltä ovat yritystonttiostotarjouksen jättäneet Timo Ranta ja Pentti Tähtinen yksityishenkilöinä.

Asennuspojat LM Oy ja Laprip Oy ovat askolalaisia yrityksiä, jotka rakentavat Linnalaan kaksi noin tuhannen neliön liiketilaa. Tilat vuokrataan, samoin Rannan ja Tähtisen 1000 m2 suuruinen halli on sijoituskiinteistö. Axamer Oy huoltaa ja korjaa mm. Porsche autoja sekä harjoittaa osien maahantuontia ja myyntiä.

- Nyt on ollut vilskettä, kertoo Pekka Tikka Mäntsälän Yrityskehityksestä. – On erinomaista, että myös kiinteistösijoittajat ovat havainneet Mäntsälän hienot mahdollisuudet. Me tarvitsemme monenlaisia toimitilaratkaisuja Mäntsälään sijoittautuvia yrityksiä varten. Vuokrattavia ja ostettavia toimitiloja tulee olla molempia tarjolla ja toki myös kunnalla riittävästi tontteja. – Meillä on ollut jopa päällekkäistä kysyntää. Olemme iloisia, että Poikkitien alueelle saamme kolme uutta tonttia ensi keväänä myyntiin ja Kapuli pohjoisesta ja läntisestä alueesta kaavoitusprosessi käynnistynee lähiaikoina. Uusia Kapulin alueita voidaan myydä 2008, toteaa Pekka Tikka.

- Kunnanhallitukseen on tulossa todennäköisesti vielä muutama yritystonttikauppa tämän vuoden puolella. Aiemmin Mäntsälän kunta on myynyt tai vuokrannut tontit J. Ora Oy:lle, Batimolle, JTR Ilmastoinnille ja K. K. Kuljetukselle. Tänä vuonna päästäneen 10 tontin luovutukseen, mikä on ollut MYK:n tavoitekin vuonna 2006, täsmentää Tikka.

Lisätietoja Pekka Tikka, 050 3819213.