Työhyvinvoinnin kannustepalkinto Harjulakodille

Tiistaina 14.11.06 pidetyssä Pienyritysten kehittämishankkeen Yrityspaneeli-illassa jaettiin Mäntsälässä ensimmäistä kertaa Työhyvinvoinnin kannustepalkinto. Kannustepalkinto myönnettiin Kuntoutumiskoti Harjula Oy:lle.

Harjulakodin valitsivat Työhyvinvoinnin kannustepalkinnon saajaksi Mäntsälän Yrityskehityksestä Pekka Tikka, Pienyritysten kehittämishankkeesta Monica Sulopuisto ja Mäntsälän Yrittäjistä Jarmo Mäkeläinen.

Harjulakodissa panostetaan ammatilliseen osaamiseen ja laatuun

1995 perustetussa Harjulakodissa toiminnan kehittämisen, laajentumisen ja monipuolistumisen kanssa rinnan on koko ajan panostettu ammatilliseen osaamiseen ja laatuun. Työhyvinvointia edistävänä tekijänä onnistunutta henkilöstöjohtamista pidetään tärkeänä ja työntekijöille annetaan mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa työhönsä. Harjulakodissa asioista keskustellaan, töitä organisoidaan ja vastuuta jaetaan. Joustavuutta löytyy molemmin puolin ja henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunutta. Työilmapiiri on Harjulakodissa hyvä.

Työhyvinvointia pidetään tärkeä menestymiseen vaikuttavana tekijänä

Harjulakodissa johdon ja henkilöstön hyvinvointia ja jaksamista tuetaan ja niitä pidetään tärkeinä menestymiseen vaikuttavina tekijöinä. Työterveyshuolto- ja työturvallisuusasiat ovat mukana työhyvinvoinnin lisäämisessä.

Yhteistyökumppanina yritystä pidetään luottamuksellisena ja asiakaslähtöisenä. Työhyvinvoinnin näkökulmasta työpaikalla on asioilla hyvä perusta ja myönteiset asenteet kehittämiseen luovat jatkossakin pohjaa menestyvälle toiminnalle.

Harjulakoti tuottaa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita. Asiakaspaikkoja on 18 kpl, joista kolme on tukiasuntopaikkoja. Yritys toimii kuntouttavan hoitotyön periaatteella. Kuntoutujia on useiden eri kuntien alueelta. Yritys perustettiin luottaen vahvaan substanssiosaamiseen. Sen menestyksestä kertoo toiminnan laajentuminen lähes kaksinkertaiseksi alkuperäisestä.

Lisätiedot: projektipäällikkö Monica Sulopuisto, p.050 4068 262 (ma-ti) tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.