Työhyvinvointia lisääviä hyviä käytäntöjä esillä Yrityspaneelissa

Mäntsäläläisten pienyritysten kehittämisprojektin järjestämässä Yrityspaneelissa kuultiin monia hyviä käytäntöjä yritysten ja sen työntekijöiden työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Tilaisuus järjestettiin Mäntsälän kunnantalolla 14.11.2006 ja siihen osallistui joukko mäntsäläläisiä yrittäjiä sekä eri sidosryhmien edustajia.

Tilaisuudessa työhyvinvointiin vaikuttavista ja sitä lisäävistä tekijöistä alustivat Tuula Puranen Mäntsälän kunnasta, Helge Simolin Sarjalaite Oy:stä, Irene Salmi Kuntoutumiskoti Harjula Oy:stä sekä Esko Salmi Idman Oy:ltä. Kaikkien alustajat toivat esiin mm. hyvän johtamisen merkitystä, erilaisten työhyvinvointia lisäävien toimenpiteiden toteutumisen seuraamisen ja mittaamisen sekä työntekijöiden kiittämisen ja palkitsemisen tärkeyttä työhyvinvointiin liittyen.

Pienyritysten kehittämishanke on kolmevuotinen valtakunnallisen TYKES-ohjelman rahoittama hanke, joka jatkuu vielä vuoden 2007 kesään. Yrityksillä on vielä mahdollista päästä mukaan hankkeeseen. Yhteyttä voi ottaa projektipäällikkö Monica Sulopuistoon, p. 050 4068 262 (ma-ti) tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.