Siirry sisältöön

Minustako yrittäjä? Tietoa yrityksen perustamisesta 23.1.2007

Mäntsälän Yrityskehitys Oy järjestää yrityksen perustamista suunnitteleville perehdyttämistilaisuuksia 3-4 kertaa kuluvan vuoden aikana. Tilaisuudet on tarkoitettu erityisesti henkilöille, jotka harkitsevat yritystoiminnan aloittamista, mutta eivät ole vielä tehneet päätöstä ja haluavat lisätietoa sen tueksi.

Kouluttajina tilaisuuksissa toimivat: Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Harri kari, joka puhuu mm. yrityksen verotuksesta, kannattavuudesta sekä lakisääteisistä maksuista, Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho puhuu yrittäjänä toimimisesta Mäntsälässä, toimitusjohtaja Ari Forsberg Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Forumista pohjustaa mahdollisesta yrityshautomotoimintaan osallistumisesta ja työterveyshoitaja Monica Sulopuisto alustaa aiheesta yrittäjän työkyky yrityksen menestystekijänä.


Ensimmäinen oman yrityksen perustamista suunnitteleville tarkoitettu avoin tiedotustilaisuus järjestetään 23.1.2007 klo 17-19 Mäntsälän Sähkö Oy:n kokoustiloissa, Sepäntie 3, Mäntsälä. Tilaisuus on maksuton ja sisältää koulutusmateriaalin sekä kahvit.

Ennakkoilmoittautumiset 22.1.07 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 383 9595.