Opaskeskus avautui

Opaskeskus Saarelle avautui

Mäntsälän ammattiopiston Saaren opaskeskus avautui tiistaina 6.2.2007 aukioloaikojen mukaisesti eli iltapäivällä kello 16. Opaskeskus on Mäntsälän ammattiopiston luonto-opaskoulutuksen ylläpitämä palvelupiste, joka tarjoaa palveluja luontoliikunnan harrastajille Saaren kartanolla Mäntsälässä.

Mäntsälän ammattiopisto järjestää luontoalan ammattikoulutusta. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia Suomen kasvavan luontomatkailun työtehtäviin. Opintoihin liittyen opiskelijat suorittavat osan työharjoittelustaan opaskeskuksen asiakaspalvelutehtävässä.

Opastuskeskuksessa on myös välinevuokraus. Saarelta voi vuokrata sukset, lumikengät, reen, lumivyörypiipparin tai vaikkapa igluntekovälineet. Saarella on myynnissä ja näyttävästi esillä myös laaja määrä ulkoilutarvikkeita.

Keväällä oppilaat rakentavat retkeilyreittejä Sahajärven maastoon.

Saaren uusi opaskeskus palvelee reippaita ulkoilijoita tiistaista perjantaihin kello 16-19 ja viikonloppuisin (la ja su) 11-15 eli suosituimpiin ulkoiluaikoihin.

Ajo-ohje: Opaskeskus on aivan valtatie 140 tuntumassa - vanha Lahdentie, Helsingistä ja Mäntsälästä päin tultaessa Saaren Siwan jälkeen vasemmalle, iso tummatiilien rakennus.

Info: info(at)opaskeskus.fi

ja www.opaskeskus.net