Siirry sisältöön

JUUSTOPORTTI JA PENTIK AVAAVAT UUDET MYYMÄLÄNSÄ MÄNTSÄLÄSSÄ 4.4.2007

Erikoistuotemeijeri Juustoportti avaa juustokellarinsa Mäntsälään. Samaan rakennukseen sijoittuu myös Pentikin tehtaanmyymälä. Avajaisia molemmat yritykset viettävät 4. huhtikuuta. Juustoportti Mäntsälä sijaitsee Mäntsälän pohjoisen moottoritierampin välittömässä läheisyydessä ja se on aiemmin tunnettu Marjalampi nimellä. Kiinteistö saa uuden ilmeen kun sisäänkäynti rakennukseen tulee heti etupihalle. Kiinteistön uutena nimenä käytetään Juustoportti Mäntsälää. Vakituiseen työsuhteeseen Juustoportille tulee 10-15 työntekijää.

Juustoportin tavoitteena on olla johtava erikoistuotemeijeri Suomessa. Uusi taukopaikka on suunnattu eritoten ruokaan satsaaville ihmisille. - Mäntsälässä tavoittaa moottoritien varressa hyvin mökkiläiset ja tavoitteenamme on saada myös mäntsäläläisiä käymään juustolassamme. Mäntsälään sijoittautuminen ei ollut hetken mielijohde. Uusi taukopaikka on Juustoportin näyteikkuna. Saamme arvokasta palautetta asiakkailtamme kun maistatamme tuotteitamme, kertoo toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Pentikin tehtaanmyymälä palvelee koko eteläistä Suomea

Pentikin 400 neliön suuruinen uusi tehtaanmyymälä avautuu samassa kiinteistössä. Mäntsälän Pentik on tämän 35 vuotiaan Posiolta lähtöisin olevan perheyrityksen 72 yksikkö. Yhtiön liikevaihto on kasvanut viime vuosina reippaasti. Keramiikan lisäksi Pentik myy Mäntsälässä sisustustarvikkeita, muun muassa pienhuonekaluja. Pentikin tavoitteena on rakentaa asiakkaille kodinomainen sisusmaailma.

Toimitusjohtaja Pasi Pentikäinen uskoo kolmen hyvän brändin: Juustoportin, ST1 ja Pentikin menestyvän Mäntsälässä. – Menestyvät suomalaiset yritykset ovat iso voimavara, totesi Pentikäinen esitellessään yhtiön uuden tilan tulevia toimintoja. Pentik etsii Mäntsälään myös työvoimaa. Innostunut ja osaava myymälävastaava on tarpeen saada pikaisesti.

ST 1 jatkaa

Juustoportti Mäntsälässä jatkaa toimintaansa polttoaineyhtiö ST1. Toimitusjohtaja Juha Kokko uskoo Juustoportti Mäntsälän olevan pian paikkakunnan matkailunähtävyys.