HELSINGIN SANOMAT TIEDOTTAA - Läskikapinatapahtuma 4.3.2007

Helsingin Sanomilla ja Mäntsälän kunnalla on menossa yhteinen terveyskampanja ”Mäntsälän läskikapina”. Lehdessä on lähes päivittäin juttuja painon hallinnasta ja terveellisistä elämäntavoista.

Kampanja huipentuu sunnuntaina 4.3 Mäntsälän Monitoimitalossa klo 12 - 17 pidettävään tempaukseen. Tempausta tullaan markkinoimaan näyttävästi Helsingin Sanomissa, paikallismedioissa, julisteilla Mäntsälässä jne. Tapahtumapäivä on kävijöille ilmainen ja sinne odotetaan runsasta osanottoa.

Toiveissa on, että päivän sisältöä luomaan saataisiin mahdollisimman paljon paikallisvoimia. Halliin rakennetaan katsomo näyttämöineen, sinne tulee Helsingin
Sanomien toimituksen tuottamaa asiaohjelmaa, juontajana Anna-Stina Nykänen. Luvassa on myös urheilijatähtiä, mäntsäläläisten laihduttajien haastatteluja ja Ulla Tapanisen lava-ammuntaa.

Mukaan mahtuu vielä!

Etsimme siis ohjelmaa ja ohjelmaideoita: tanssiesityksiä,
voimistelunäytöksiä, lajinäytöksiä, musiikkia, taukojumpan ohjaajia jne. Osa hallista käytetään esittelyständeille, eli on mahdollista tulla mainostamaan ja esittelemään oman seuran tai järjestön toimintaa, poissulkien vaalimainonta. Monitoimisaliin olisi mahdollisuus rakentaa vaikka temppurata lapsille,
haastaa aikuisia kävijöitä tutustumaan ja kokeilemaan uusia, tai vanhoja, lajeja.

Monitoimitalon pihalle toivotaan myös aktiviteetteja: hiihtorataa lapsille, lumikenkäkävelyä, ohjattua sauvakävelyä jne. Tapahtumapäivän lopuksi klo 17 – 21 on Nuorisoseurojentalolla perinteiset tanssit.

Rakenteista ja kustannuksista vastaa Helsingin Sanomat. Yleisölle tarjotaan kahvia, teetä, mehua ja pihalle tuodaan soppatykki. Toivotaan iloista mieltä ja virikkeistä päivää.

4.3 on pian, joten ota yhteyttä, jos tempauspäivään
osallistuminen kiinnostaa.

Tytti Huhtaniska, KIVA

Sepänkatu 19, 00150 Helsinki

040 - 505 1313, www.kivatuotanto.fi