Nelostien kotisivut uusiutuivat

Tieyhtiö Nelostie Oy ja alueen kunnat ovat uusineet tiestä kertovat kotisivunsa. Uudet sivut ovat katsottavissa entisessä osoitteessaan www.nelostie.net

Sivujen visuaalisuus perustuu nyt kuviin tietaideteoksista. Mäntsälästä on kuvassa Mikko Ahon ympäristötaideteos "Mäntsälä kiven ja valon kunta". Myös Ohkolassa oleva Antero Toikan suunnittelema "Kasvukäytävä" näkyy sivuilla edustavana. Kolmas Mäntsälän alueella sijaitseva teos on Levannon liittymässä ja se kertoo Orimattilasta. "Liehuva harja" on taiteilija Paavo Palokankaan suunnittelema.

www.nelostie.net sivustolla on tietoa myös moottoritien liikennemääristä ja toteutuksen historiasta.

Historiallinen kokonaispalvelusopimus allekirjoitettiin 10 vuotta sitten

Tänään 19.3.2007 tulee kuluneeksi 10 vuotta kokonaispalvelusopimuksen allekirjoittamisesta Tieyhtiö Nelostien ja Tiehallinnon välillä. Tämän sopimuksen turvin rakennettiin moottoritie Järvenpäästä Mäntsälään ja edelleen Lahteen. Sopimus oli lajissaan uraauurtava - se toi Suomeen uudenlaisen rahoitusmallin ja -ajattelun. Sopimuksen 10 vuotisjuhlaa vietettiin Mäntsälän Kotipiirissä 14.3.2007. Tilaisuutta isännöi Tieyhtiö Nelostien toimitusjohtaja Tom Schmidt ja läsnä oli Tiehallinnon, Skanskan, rahoittajien ja alueen kuntien edustajia. Mäntsälää edustivat kaavoitusjohtaja Merja Vikman-Kanerva ja Mäntsälän Yrityskehityksen markkinointipäällikkö Jyrki Teeriaho.