JUUSTOPORTTI JA PENTIK AVAAVAT AINUTLAATUISEN LIIKENNEASEMAN, JOKA KESKITTYY SISUSTUKSEEN JA RUOKAAN

Avajaisia vietetään 04.04.2007

Juustoportin Juustokellari-myymälä herkkuineen ja oheistuotteineen on keskeisessä asemassa Mäntsälän pisteessä laadukkaiden kahvila-ravintolapalvelujen lisäksi. Erikoisuutena ovat uutuuslanseerattavat tuotteemme; marinoidut fetat sekä Juustoportin esipaistetut pakastepitsat.

Talo on täynnä mittavia tarjouksia mm. Isabella-jogurteista ja -kermajuustoista. Olemme myös koonneet laajan valikoiman vuohenmaidosta valmistetuista kivikellarijuustoista. Valikoimista löytyy mm. Keski-Euroopassakin arvostettu Vuohen gruyere.

Juustoportti avaa myös Chef Wotkin`s lihajalostetiskin myymälässään. Chef Wotkin`s on Suomen laadukkain lihatuotteiden valmistaja. Tiskin valikoimiin kuuluvat mm. grillimakkarat, leikkeleet, meetvurstit ja kylmäsavutuotteet.

Juustoportti on valtakunnallisesti toimiva yksityinen erikoistuotemeijeri ja juustoihin liittyvien kokonaispalveluiden tarjoaja. Osaava henkilökunta, laatu, kasvu ja kehittyminen ovat yrityksen kulmakiviä. Juustoportti on Suomen suurin leipäjuuston, mozzarellan ja kellaroitujen juustojen (esim Viinitarhurin juusto ja Vuohen Gruyere) valmistaja. Yrityksellä on lisäksi yli 20 Juustokellaripistettä suurimmissa kaupoissa shop in shop- periaatteella.

JUUSTOPORTIN YHTEYDESSÄ AVATTAVA PENTIKIN TEHTAANMYYMÄLÄ PALVELEE KOKO ETELÄISTÄ SUOMEA.

Pentik Oy on 35 vuotta vanha perheyritys. Mäntsälään avattava myymälä on heidän 62. sisustukseen erikoistunut toimipisteensä. Yrityksen kasvua tukee uusi avattava tehtaanmyymälä Juustoportin yhteydessä. Juuri valmistunut myymälä on hieno ja monipuolinen tehtaanmyymälä. Se tulee palvelemaan laajasti kuluttajia.

Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasarin mukaan on erittäin hienoa jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Pentikin kanssa. "Olemme panostaneet ruokaan satsaaviin kuluttajiin. Pentik tuo merkittävän lisäarvon kaikkeen siihen mitä muuta nautinnolliseen ruokailuhetkeen liittyy."

ST1 VASTAA EDELLEEN KYLMÄASEMAN TOIMINNASTA

St1 on suomalainen, vuonna 1997 perustettu yksityinen energia-alan yhtiö. Yhtiön kuluttajille tarjoamat polttoaineet ovat edullisia, korkealaatuisia ja ympäristöä vähän kuormittavia. St1 on edelläkävijä tekniikan soveltamisessa omassa toiminnassaan.