Siirry sisältöön

Uudet asukkaat saavat yrittäjiltä postia

Kaksikymmentä aktiivista mäntsäläläistä kauppiasta lähettävät kerran kuussa postia uusille Mäntsälään muuttajille. Kyseessä on vuoden kestävä kampanja, jonka toteuttaa Mäntsälän Yrityskehitys. Osoitteet ostetaan Väestötietojärjestelmästä ja ne toimittaa Etelä-Savon Maistraatti. Kerran kuussa tapahtuvan postituksen hoitaa Mäntsälän kunnan Työasema. Idea uusille asukkaille kohdistuvasta kampanjasta on tullut yrittäjiltä.

Uuden asukkaan ei aina ole helppo löytää paikallisten yritysten palveluja. Päivittäistavarakaupat ja pankit huomaa helposti katukuvasta, mutta mistäpä löytää autokorjaamon tai nuorekkaan vaateliikkeen. Nyt muuttajat saavat postia suoraan palveluhaluisilta yrityksiltä. Ensimmäinen postitus lähtee 11.4.2007 niille talouksille, jotka ovat muuttaneet maaliskuussa Mäntsälään.

Kampanjassa ovat mukana: Anneles shop, Autolasi Alander, Balix, Carpojat, Järvenpään lukko, Kauneuskeskus Taika, Keskustien Kello ja Kulta, Kotipizza, Kuntokeidas, Lääkäripalvelu Hirvonen, Mikropiste, Musti ja Mirri, Mäntsälä lehti, Mäntsälän Väri, Puutarhakeskus Sananjalka, Rakentari, Sampo-pankki, S-market, Tähtioptikko Kaivolainen ja Ykkös-Optiikka.