Mäntsälä kiinnostaa kaikenkokoisia yrityksiä

Viime syksystä lähtien virinnyt voimakas kiinnostus Mäntsälää kohtaan on jatkunut myös kuluvana keväänä. Mäntsälän Yrityskehityksessä on käytetty monipuolisia markkinointikeinoja, jotta yritysten mielenkiinto säilyisi vahvana Mäntsälää kohtaan.

Alkuvuoden aikana myydään puolen tusinaa tontteja ja lukuisa määrä merkittäviä yrityksiä on sijoittunut olemassa oleviin tiloihin. Erityisesti erikois- ja tilaa vievän kaupan yksiköitä on sijoittunut Mäntsälään.

Uusi havainto on, että yrityksiä, joiden työllistävä vaikutus on luokkaa 30 henkeä ja enemmän on hakeutumassa Mäntsälään. Tämä on merkittävä kehityspiirre jo siitäkin syystä, että elinkeinoelämä monipuolistuu kunnan elinkeino-ohjelmassa toivotulla tavalla.

Vielä kannattaa tuoda esiin todella isojen yritysten edelleen jatkuva kiinnostus Mäntsälää kohtaan. Tokmannin jälkeen monet logistiikan ja tuotannollisen toiminnan yritykset ovat harkitsemassa sijoittumista kuntaamme. Toki niillä on muitakin vaihtoehtoja.

Mäntsälä menestyy, jos se pystyy tarjoamaan riittävän määrän ns. heti valmiita tontteja eli työpaikka-alueiden tontteja, joilla on kunnallistekniikka valmiina, Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Pekka Tikka sanoo.